Sfaturi pentru un machiaj perfect in functie de trasaturi si personalitate

Cu siguranta ca cel mai potrivit machiaj este cel care se potriveste cel mai bine cu stilul si personalitatea. Specialistii in make-up atrag atentia ca utilizarea culorilor in trend,  care nu sunt compatibile cu trasaturile si caracteristicile pielii aduce deservicii de imagine. Trebuie sa ne amintim ca scopul machiajului este de a pune in valoare frumusetea naturala, de a estompa imperfectiunile si de a pastra stilul personal!

Tinand seama de aceste sfaturi si folosind cateva trucuri destainuite de makeup artisti, poti crea machiaje impecabile in tendintele anului 2019. Iata care sunt directiile anului, care te pot ghida in crearea machiajului perfect!

Ten luminos si sprancene naturale

In acest sezon este la moda machiajul ce amintea de anii ‘90, in special in ce priveste pregatirea tenului. Iese in evidenta tenul luminos, portelanat, completat la final cu bronzer. Produsele recomandate pentru machiajul tenului sunt cele puternic hidratante, care hranesc foarte bine. Fondurile de ten mate, pun cel mai bine in valoare un machiaj in tendinte, aceste sunt elemente cheie care confera pielii aspect de proaspat, sanatos si hidratat.

Daca in anii precedenti erau pe val sprancenele groase, puternic accentuate, in acest sezon se pune valoare pe naturalete. Sprancenele cu look natural sunt in tendinte. Nu mai sunt apreciate nici sprancenele foarte subtiri, nici cele puternic arcuite, nici cele cu volum exacerbat si nici cele puternic stilizate. Pentru in machiaj cat mai natural trebuie folosite produse cosmetice care te pun in valoare, cu pigment apropriat de culoarea firului de par. In final sprancenele nu trebuie sa fie incarcate, interventia personala sa fie cat mai discreta.

Machiajul ochilor si a buzelor cat mai simplu

Si in cazul machiajului ochilor si a buzelor se pastreaza aceste directii: proaspat, natural, putin. Aspectul fresh este cel care iese in evidenta iar acesta este obtinut cu ingrijire corecta si cu putine produse cosmetice. Daca in anii precedenti un machiaj perfect, in tendinte putea fi realizat doar cu un numar mare de cosmetice, in acest an baza, creionul contur, rimelul si glossul de buze sunt suficiente.

Creionul contur trebuie sa fie cat mai natural, cat mai apropriat de culoarea genelor astfel se obtine efect de umbra care nu incarca ci valorifica. Daca alegi sa aplici fard de pleoape trebuie a sti ca se poarta machiajul cu aspect nefinisat, care asigura un are usor rebel, nonsalant.

Anul 2019 este anul buzelor naturale, deci machiajul poate fi unul simplu. Nu sunt necesare acele creioane de conturare perfecte nici acele produse agresive. Un machiaj perfect poate fi realizat cu ajutorul glossului de buze. Totusi pentru a beneficia de aspect proaspat trebuie sa alegi acele produse cu proprietati hidratante si nutritive.

Si rujul ramane in tendinte. Culorile care te pun in valoare, raman cele mai potrivite solutii, acestea au proprietatea de a evidentia aspectul tenului de a intensifica zambetul. Culoarea acestuia trebuie aleasa cu grija pentru a-ti accentua in mod placut trasaturile. Pentru un aspect natural poti renunta la contur, astfel machiajul pastreaza aspectul neglijent in tendinte.

Culorile anului 2019

Culorile raman in trend! Rozul, auriul si texturile metalice raman pe val. Nuantele puternice si  produsele cu glitter sunt de efect. Acestea trebuie aplicate cu nonsalanta, pentru a beneficia de aspectul boem specific anului. Cand vine vorba de eye liner, se poate spune ca anul acesta este al extremelor: fie deloc, fie exagerat!

Tine minte poti aplica aceste trucuri, cata vreme ti se potrivesc, un machiaj perfect, este unul care te pune in valoare si te face sa te simti frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here