Coafuri de efect in functie de lungimea parului

Parul este o adevarata podoaba ce te ajuta sa pui in valoare atuurile fizionomice. Este detaliul care iti permite sa faci schimbarea de look cand simti nevoia si accesoriul care te ajuta sa te bucuri de o imagine impecabila  in momente cheie! Sa alegi tunsoarea perfecta nu este intotdeauna cea mai simpla sarcina. Afla care sunt recomandarile specialistilor in materie de tunsori dar si ce coafuri poti aborda in functie de lungimea parului pentru a te bucura de un look fresh, elegant, modern.

Parul scurt

Parul scurt este simplu de intretinut in orice anotimp. Este usor de aranjat in diferite moduri si iti permite sa te regasesti in fiecare zi! Una dintre cele mai cunoscute tunsori pentru par scurt este cea tip bob. Tunsoarea poate fi inventata si redescoperita, de la forma clasica la asimetrii si colturi. Te poti bucura de bob cu breton ce pune in valoare un maxilar bine definit si un un nas drept sau de tunsoare bob drept.

Un par scurt cu tunsoare bob, poate fi supus tratamentelor speciale cu usurinta si poate fi coafat in numeroase moduri in doar cateva minute. Poate capata volum cu ajutorul unei perii sau poate fi rapid  ondulat la capete, astfel capata aspect natural, romantic in ton cu tendintele din acest an.

Alte tunsori care ofera numeroase solutii de coafare pentru par scurt sunt Pixie si Carre idele pentru femeile elegante, moderne, amatoare de bungust!

Parul mediu

Ca si in cazul parului scurt, si parul mediu este usor de intretinut,  doar ca optiunile de coafare sunt ceva mai numeroase. Atat frizurile simple, dominate de linii drepte, cat si cele in scari ofera numeroase solutii cand vine vorba aranjari. Trebuie sa tii minte ca un look fresh in acest este unul cu note romantice, cu bucle lejere si impletituri.

Parul mediu este mai usor de manevrat, poate fi prins in coada sau coc, poate fi indreptat sau pus in valoare de bucle. Poti realiza un look vintage elegant cu onduleuri clasice create cu bigudiuri sau cu dispozitiv special. Coafurile realizate cu aparate profesionale tin mai mult si iti permit sa te bucuri de alte activitati, nu doar de aranjarea parului.

Parul lung

Chiar daca este mai greu de ingrijit, parul lung ramane motiv de mandrie pentru doamne si domnisoare. Parul lung, bogat cu aspect sanatos necesita tratamente aparte, atat din punct de vedere a produselor de ingrijire cat si aparatelor folosite pentru coafare. Buclele, impletiturile lejere si cocurile neglijente pot crea un look senzual.

Posesoarele de par lung se pot bucura deopotriva de coafuri romantice, excentrice dar si ce abordari extravagante elegante. Pot arata impecabil adoptand coafuri stilizate, care ofera un aer matur, sic, rafinat.

Pentru a pastra aspectul parului cat mai sanatos, si pentru a evita degradarea, specialistii recomanda aplicarea periodica de tratamente si utilizarea cu responsabilitate a aparatelor cu aer cald.

Cand vine vorba de coafare trebuie luate in discutie si accesoriile pentru par. Acestea raman elemente importante indiferent de lungimea parului. Pentru un look discret romantic, natural, accesoriile trebuie sa fie minimaliste. O coafura extravaganta poate fi pusa in valoare de flori supradimensionate si pietre semipretioase.