Ce fel de manichiuri se poartă în anul 2022

Cu pași repezi și siguri ne îndreptăm către sfârșitul acestui an! Va trebui din timp să ne interesăm și să aflăm ce fel de haine, coafuri și manichiuri se vor purta în anul 2022.

Saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri încep să se pregătească deja cu produse noi și foarte interesante care vor fi foarte căutate anul viitor. Bineînțeles, până atunci mai sunt petrecerile de la sfârșitul anului și apoi petrecerile onomastice ale prietenilor, rudelor, colegilor, etc.

Ce manichiuri vor fi la modă în anul 2022?

În anul 2022 ne vom îndrepta atenția către manichiurile realizate cu lacuri sidefate, în primul rând. Vor fi la modă și picturile pe unghii, dacă va plac astfel de decoruri. De asemenea, ne putem îndrepta atenția către lacurile mate și închise la culoare. Orice manichiură realizată cu lac mat atrage întotdeauna foarte mult atenția. Pot fi combinate două nuanțe foarte bine: lac mat închis la culoare și un lac strălucitor auriu, spre exemplu.

Vă mai recomandăm și lacurile de unghii perlate. Efectul va fi pe măsura așteptărilor: simplu și foarte elegant. Manichiurile cu cristale sunt pentru evenimentele speciale. Imaginați-vă două dintre unghii îmbrăcate în mod complet în cristale, asortate cu un lac de unghii închis la culoare. Este o manichiură pe care o puteți alege inclusiv pentru petrecerea de Revelion!

Manichiurile cu Glitter și cele 3D vor fi și ele în centrul atenției în anul 2022. Vor fi preferate inclusiv manichiurile cu stikere și cele cu bijuterii aplicate.

Așadar, va fi un an al manichiurilor complexe, sofisticate și ….foarte încărcate de elemente de decor.

Magazine online complexe cu produse pentru manichiuri sofisticate

 Pentru a face față cu succes cerințelor și tendințelor anului 2022, aveți nevoie de o recomandare importantă. Everin este numele unui important producător și distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri de tip gel și semipermanente.

Magazinul online Everin.ro comercializează și în România produse de o excelentă calitate pentru saloanele profesionale de manichiuri: geluri pentru construcții, geluri color, pudre acrilice, oje semipermanente, aparatură modernă, accesorii și ustensile, foarte multe decoruri pentru unghii și tatuaje moderne, etc. 

Este locul ideal de unde puteți începe să cumpărați produse de actualitate pentru sfârșitul acestui an și pentru manichiurile care se vor purta în anul 2022. Veți avea nevoie cu siguranță de toată colecția de decoruri unghii și de tatuajele foarte moderne, incluse în oferta actuală. Toate produsele unghii sunt foarte interesante, mai ales gelurile moderne pentru construcții care nu sunt foarte scumpe și cu care se lucrează foarte ușor. Nu ocoliți nici soluțiile pregătitoare pentru manichiuri care au ajuns să fie foarte apreciate deoarece se obțin rezultate foarte bune și rezistență maximă.

Produsele pot fi comandate de companii de specialitate dar și de persoane fizice care își îngrijesc singure unghiile acasă. Această ofertă merită atenția dumneavoastră în momentul de față.