ProfessionalMovers.ro – cea mai bună ofertă de servicii debarasare mobilă București!

SmartRelocations.ro este o companie profesionistă care oferă persoanelor și companiilor interesate foarte multe categorii de servicii de mutări: servicii de mutări mobilă București, servicii de mutări naționale și internaționale, servicii de transport mobilă, servicii de debarasare mobilă, servicii de depozitare, etc.

Practic, compania este capabilă să mute în orice fel de locație atât mobila, obiectele electrocasnice cât și toate lucrurile personale. Același lucru este valabil și pentru mutările sediilor de firmă. Personalul este suficient și logistica este foarte bine pusă la punct, pentru ca firma să poată realiza cele mai complexe mutări, repede și în condiții de siguranță. Nu contează cantitatea de mobilă sau de obiecte pe care compania o va transporta la noua locație.

Servicii avantajoase de debarasare mobilă București.

Compania SmartRelocations.ro poate furniza toate categoriile de servicii menționate anterior, atât în localitatea București cât și în următoarele localități importante ale țării: Constanța, Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești, Iași, Timișoara, Pitești.

Serviciile de debarasare mobilă sunt furnizate în toate orașele unde există reprezentanță, precum și în municipiul București.

Puteți solicita astfel de intervenții din partea companiei dacă doriți să renunțați la mobila dumneavoastră veche și nu are cine să o transporte sau dacă nu aveți unde să o depozitați. De asemenea, sunt servicii utile atunci când trebuie să predați fosta locuința și noul proprietar nu dorește mobila veche sau atunci când la noua locație, proprietarul a lăsat tot mobilierul vechi, care nu este pe placul dumneavoastră.

Pentru mutarea și debarasarea mobilei vechi va fi nevoie doare de câteva ore. Mobila veche va fi demontată, încărcată în camioane sau dube speciale și va fi transportată la un centru special de colectare a mobilei vechi. Piesele foarte vechi care nu mai pot fi folosite sau recondiționate, sunt transformate în lemne pentru foc și donate familiilor din sate, care se mai încălzesc încă în acest fel.

Piesele de mobilier care arată mai bine, vor fi vândute pentru sume modice sau vor fi donate unor organizații caritabile pentru bătrâni sau copii săraci.

În situația în care mobila dumneavoastră este nouă și funcțională în proporție de 90% cel puțin, serviciile de debarasare vor fi complet gratuite, ca și serviciile de consultanță și evaluare.

Alte categorii de servicii de mutări

În afară de serviciile de debarasare mobilier Bucuresti, puteți opta în București și pentru serviciile de depozitare mobilă, dacă noua locație nu este finalizată sau dacă ați găsit un client foarte bun pentru fosta dumneavoastră locuință. Compania deține spații de depozitare în București, bine păzite de firme de securitate și supravegheate 24/24 ore. Sunt moderne, pot fi închiriate spații de diferite mărimi, în funcție de necesități.

Persoanele care optează pentru astfel de servicii de depozitare, vor beneficia din partea companiei de discount-uri avantajoase pentru celelalte categorii de servicii mutări. Merită să discutați în detaliu cu unul din reprezentanții companiei și să solicitați ofertele de preț pentru toate tipurile de servicii care credeți că vă pot fi de folos. În felul acesta veți afla dacă aceasta ofertă suficient de mult și pe dumneavoastră sau nu.