Ce este pila electrică pentru unghii

Mulți producători din industria înfrumusețării și a îngrijirii unghiilor, concep în prezent produse foarte moderne care au rezultate remarcabile. Astăzi manichiurile și pedichiurile sunt realizate cu soluții speciale care protejează foarte bine unghiile, cu geluri sofisticate care sunt fixate și uscate cu ajutorul lămpilor UV sau LED, cu ajutorul ojelor semipermanente care oferă o rezistență foarte îndelungată și un aspect foarte interesant, etc.

            Sunt doar câteva exemple de produse cu care, în special persoanele tinere sunt familiarizate foarte bine. Foarte curând, și persoanele care nu renunțat deocamdată la manichiurile clasice vor folosi mai mult ca sigur toate categoriile de produse sofisticate și de actualitate.

            Pile electrice profesionale

Saloanele de manichiuri și pedichiuri profesionale folosesc de mult timp pilele electrice. Pila electrică scurtează foarte mult timpul necesar realizării unei manichiuri moderne. Poate fi folosită și acasă pentru întreținerea manichiurilor tehnice.

O pilă electrica bună vă va ajuta întotdeauna să obțineți o formă perfectă a unghiilor naturale sau chiar și a celor artificiale. Folosirea pilelor electrice profesionale nu va determina niciodată crăparea sau exfolierea unghiilor, dacă este folosită corect.

Magazinul online Evoqe.ro este un magazin foarte complex care pune la dispoziția saloanelor profesionale de manichiuri și pedichiuri doar produse profesionale fabricate de către producători renumiți în întreaga lume pentru calitatea produselor lor: geluri pentru construcție, oje semipermanente, soluții pregătitoare profesionale, soluții pentru degresare, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții de acetonă, pudre acrilice, decoruri unghii, tatuaje unghii, aparatură modernă, etc.

Pilă electrică profesională JD 500 – 40W, 35.000 de rotații – Silver

Este unul din dispozitivele profesionale incluse în oferta magazinului online Evoqe.ro. Un produs foarte apreciat și folosit mai ales de către stiliștii profesioniști, dar și de către persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Cu ajutorul ei se poate îndepărta rapid orice tip de gel, acrilo-gel sau chiar și orice tip de ojă semipermanentă. Puteți îndepărta și cuticulele și puteți pregăti unghiile  într-un mod profesionist, pentru viitoarea manichiură. Puterea acestui model de pilă electrică este de 40W și poate atinge până la 35.000 de rotații/minut.  Viteza se poate schimba manual sau cu ajutorul pedalei. Aspectul este foarte modern, se poate spune că este un produs cu un design foarte atrăgător. Conține dispozitivul de bază, capul electric, stand pentru mâner, pedală pentru picior, bit diamant cuticulă și unghii și o bază abrazivă pentru manichiuri și pedichiuri. În momentul de față produsul se află la un preț foarte accesibil, respectiv de numai 169 de lei (preț redus de la 300 de lei!).

Nu este singura recomandare interesantă pe care dorim să o facem cu aceasta ocazie. Vor fi utile și soluțiile pregătitoare de tip Primer unghii, soluții de tip Bază sau de tip Top, care au proprietăți hrănitoare foarte bune asupra unghiilor. Aceste produse sunt recomandate în special persoanelor care suferă de unghii moi, subțiri sau casante.