Care sunt principalele caracteristici ale unei manichiuri care rezistă în timp

O manichiură corect realizată este una care te va ajuta să ai parte de o stare de bine şi care va rezista mult timp, în mod ideal. Există multiple tehnici de a lucra şi poţi alege dintr-o gamă largă de produse speciale pentru realizarea manichiurii. Atunci când faci o manichiură acasă sau la salon, îţi doreşti să ai parte de ea cât mai mult timp, până îţi creşte în mod natural unghia. Iată care sunt principalele caracteristici ale unei manichiuri care rezistă bine în timp:

  1. Poţi folosi materialele potrivite pentru stilul de manichiură pe care îl doreşti

Atunci când te gândeşti la rezistenţă, poţi face automat corelaţia cu ceea ce înseamnă modul de utilizare al materialelor şi cu alegerea acestora. Astfel, în funcţie de produsele folosite, vei avea o rezistenţă mai mică sau mai mare. O ojă obişnuită nu poate, de exemplu, să aibă acelaşi tip de rezistenţa precum o ojă specifică de tip gel.

  • Unghiile cu polygel sunt rezistente şi flexibile în acelaşi timp

Poţi alege să foloseşti Polygel pentru a putea să ai parte de rezistenţă şi flexibilitate şi pentru a reuşi să te bucuri de unghiile tale pentru mult timp.

  • Îngrijeşte unghiile corect, fără să faci acţiuni nepotrivite

Este important modul în care îngrijeşti manichiura după ce ai făcut-o. Astfel, nu trebuie să faci acţiuni care pot dăuna unghiilor, precum folosirea lor cu putere, pentru a deschide anumite produse sau pentru a curăţa cu forţă diverse obiecte, etc. Este recomandat să ai grijă de manichiură şi să protejezi unghiile.

  • Unghiile cu gel au nevoie de o construcţie care presupune aplicarea unei baze în mod corect

Dacă optezi pentru a avea unghii gel, atunci este important să foloseşti de fiecare dată baza corectă.

  • Unghiile tale au nevoie de întreţinere la timpul potrivit

Rezistenţa unghiilor tale depinde şi de termenul limită la care trebuie să le acorzi îngrijire. Astfel, este important să acorzi atenţie unghilor în mod constant şi să le ajuţi să crească frumos şi să aibă parte de întreţinere. Trebuie să observi micile diferenţe dintre momentul în care a fost realizată manichiura şi momentul la care se află. Apoi, poţi interveni pentru corecturi sau poţi reface manichiura când este necesar.