O ofertă de servicii profesionale 100%

TRANSCAR SRL este compania românească, cu o experiență mai mare de 20 de ani, care este capabilă să vă pună la dispoziție servicii foarte moderne și sigure de transport persoane precum și servicii europene de inchirieri microbuze și autocare chiar în acest moment. Este vorba despre un parc auto foarte bine dezvoltat, format din autocare de ultimă generație și din microbuze foarte bine utilate. Mașinile sunt verificate din punct de vedere tehnic în mod periodic. Șoferii sunt experimentați și foarte amabili și prietenoși cu pasagerii, mai ales cu copiii.

Oferta de servicii

Portofoliul companiei include foarte multe tipuri de servicii de transport și servicii de inchirieri autocare și microbuze. Serviciile de transport sunt dedicate transportului copiilor la școală, after-school, etc.. Compania oferă servicii de transport angajați la servici, de asemenea. Nu contează locația companiei și nici numărul de angajați pe care îl are firma dumneavoastră. Multe companii au ales să externalizeze această categorie de servicii deoarece este mult mai avantajos din punct de vedere financiar, mai ales pe perioada pandemiei actuale de COVID 19.

La aceste servicii mai puteți adăuga și serviciile de transport grupuri de pasageri în străinătate în interes de afaceri, ecumenic sau interese personale.

Microbuzele și autocarele companiei sunt pregătite în orice moment să transporte persoanele în excursii sau la evenimente importante. Pot fi încheiate contracte avantajoase aici pentru servicii de inchirieri microbuze București, autocare, etc., atât pentru grupuri de copii cât și pentru grupuri de adulți.

Orice serviciu inclus în oferta TRANSCAR SRL poate fi contractat atât de către persoane juridice cât și de către persoane fizice. Compania are puncte de lucru deschise în București, Ilfov, Zimnicea, Alexandria, Turnu Măgurele, Videle și Roșiorii de Vede. În toate punctele de lucru sunt furnizate toate categoriile de servicii.

Nu ezitați să contactați o persoană din partea companiei la numărul de telefon 0760. 289.933, chiar dacă locuiți în apropierea de una din aceste localități. Există posibilitatea ca soluții să existe și pentru solicitările dumneavoastră!