Când ar trebui să iei în calcul închirierea unui microbuz sau a unui autocar

Florintrans îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii de închirieri microbuze şi autocare, pentru toate evenimentele importante din viaţa ta şi pentru orice alt scop, având soluţii personalizate pentru fiecare situaţie. Iată mai multe momente în care Florintrans este compania la care ar trebui să apelezi pentru a rezolva problema transportului.

Închirieri microbuze pentru excursii cu clasă

Eşti profesor şi vrei să organizezi pentru elevii tăi cele mai bune excursii? În funcţie de numărul de elevi pe care îl ai, un microbuz poate fi suficient sau există posibilitatea să ai nevoie de închirieri autocare. Indiferent de situaţie, Florintrans îţi pune la dispoziţie cele mai bune servicii şi cele mai moderne maşini, de orice dimensiune, pentru a te organiza corespunzător şi pentru a ajunge la toate obiectivele vizate.

Închirieri autocare pentru nunţi

Nunţile sunt evenimente la care se adună toată familia şi unde este posibil să ai nevoie de un mijloc de transport astfel încât să duci toţi invitaţii în locaţia unde are loc evenimentul. Poţi închiria autocare şi microbuze şi tot ce trebuie să faci este să discuţi înainte cu toată echipa astfel încât compania să ştie când şi unde să trimită maşinile astfel încât să nu apară întârzieri în cadrul evenimentului.

Închirieri pentru transportul muncitorilor

Atunci când vrei să le arăţi angajaţilor tăi cât de mult îţi pasă de ei şi de bunăstarea lor, tot ce trebuie să faci este să închiriezi microbuze sau autocare, în funcţie de numărul de persoane, care să îi aducă la muncă şi care să îi ducă acasă. Atunci când angajaţii tăi lucrează în ture şi nu au acces la mijloace de transport în comun vor aprecia cu siguranţă faptul că te-ai gândit la ei şi la siguranţa lor.