Ajuta-I SA VADA ca nu sunt singuri – campanie sociala AVISIA

AVISIA.RO DONEAZA 1 PERECHE DE OCHELARI DE VEDERE, LA FIECARE 5 OCHELARI DE VEDERE VANDUTI

Magazinul online de ochelari AVISIA, cu sustinerea asociatiei HAI SA AJUTAM, lanseaza campania sociala “Ajuta-i SA VADA ca nu sunt singuri”. Incepand cu luna decembrie, 2020, pe termen nelimitat, AVISIA va dona cate o pereche de ochelari de vedere, la fiecare 5 ochelari de vedere vanduti de magazinul online www.avisia.ro.

“Inca de cand am lansat AVISIA, ne-am propus sa crestem si sa ajutam si pe altii, in acelasi timp. Mai mult, ne-a incantat ideea de a aduna in jurul nostru oameni care vor, la randul lor, sa dea ceva comunitatii, contribuind, practic, la binele altora, ori de cate ori cumpara pentru ei insisi.” sustin reprezentantii AVISIA.

Astfel, s-a nascut campania „Ajuta-i SA VADA ca nu sunt singuri”, prin care AVISIA incearca le fie aproape persoanelor din medii defavorizate – copii si bunici – care au probleme cu vederea si care nu isi permit, din pacate, sa isi achizitioneze o pereche de ochelari.

Prin aceasta campanie, AVISIA isi ia angajamentul de a dona periodic ochelari de vedere, asigurand atat rama cat si lentilele confectionate personalizat, pentru fiecare beneficiar in parte. Campania se desfasoara cu ajutorul asociatiei HAI SA AJUTAM!, care are deja cativa ani de experinta in actiuni umanitare, menite sa aduca zambete pe chipurile celor incercati de greutati financiare. Datorita conexiunilor pe care deja le are cu numeroase comunitati aflate in nevoi, asociatia HAI SA AJUTAM va putea identifica persoanele care au probleme cu vederea, persoane care vor beneficia de ochelarii de vedere donati de AVISIA.

AVISIA (www.avisia.ro) este un magazin online specializat pe rame de ochelari, ochelari de vedere si ochelari de soare, lansat in anul 2020, cu obiectivul de a oferi purtatorilor de ochelari toate avantajele cumparaturilor online: preturi avantajoase, peste 2000 rame pe stoc, pachete de ochelari cu lentile gratuite, posibilitatea de a proba rama, inainte de a monta lentilele cu dioptrii (serviciul Comanda in 2 pasi), retur 45 zile, schimb gratuit, deschiderea coletului la livrare, consulatii gratuite in opticile partenere, procedura de comanda simpla si asistenta personala la cumparare.