De ce sa folosesti cosmetice bio

Orice femeie are tendinta sa-si imbunatateasca aspectul pentru a deveni mai atractiva. Si cel mai simplu mod de a obtine un efect rapid, este sa utilizeze cosmetice bio.

 In ciuda realizarilor tehnologiei moderne de a sintetiza toate tipurile de substante, cosmeticele obisnuite nu sunt in masura sa concureze cu cele bio naturale.

De aceea produsele cosmetice bio castiga tot mai multa popularitate. Avantajele lor incontestabile sunt: ​​hipoalergenicitatea, siguranta completa, proprietati de vindecare si multe altele. Cosmeticele bio sunt produse cosmetice care utilizeaza ingrediente naturale din agricultura ecologica, fara utilizarea de ingrasaminte chimice, OMG-uri, aditivi artificiali si alte substante.

De ce cosmetice bio?

Cosmeticele bio nu sunt doar produse de ingrijire a pielii, ci un stilul de viata al persoanelor care sunt responsabile de sanatatea lor si de sanatatea celor dragi. Ingredientele naturale nu sunt folosite numai in productia de produse cosmetice, ci si in materialele de ambalare, pentru a nu deveni periculoase pentru mediul inconjurator.  Produsele cosmetic bio pentru ingrijirea fetei, a corpului si a parului nu contin substante chimice daunatoare si agresive, cum ar fi conservanti sintetici, parfumuri si coloranti. 

Contin cel putin 90% ingrediente naturale care ingrijesc pielea si au grija de sanatatea ta. Fiecare produs natural este testat riguros pentru reactii alergice si teste microbiologice. In magazinele cosmetice cu specific bio, poti gasi: creme de fata, creme de corp, lotiuni pentru corp, produse de ingrijire a parului, masti cosmetice bio pentru fata, corp si par, produse cosmetice pentru barbati si femei, pentru femei insarcinate, pentru copii, produse cosmetic bio cu protectie solara, parfumuri, uleiuri esentiale, cosmetice decorative si kituri.

De ce sa alegi cosmetice bio?

Care este diferenta dintre produsele cosmetice bio pentru ingrijirea fetei, a corpului si a parului si cosmeticele traditionale?

In primul rand, culoarea produselor. Produsele cosmetice bio nu contin nicio doza de coloranti, au o culoare clara sau deschisa, in functie de uleiurile si extractele din compozitie. In al doilea rand, mirosul cosmeticelor bio. Spre deosebire de majoritatea produselor cosmetice din supermarket, produsele cosmetice bio nu contin arome si parfumuri. La  deschiderea produsului cosmetic, vei simti o aroma placuta de plante, flori sau fructe. In al treilea rand, separarea produsului in fractiuni. Pentru produsele cosmetice naturale, prezenta sedimentului este considerata normala, datorita absentei diferitilor solventi si agenti de ingrosare. Si, in cele din urma, lipsa de spuma abundenta la sampoane si cosmeticele de curatare. Cand se creeaza produse cosmetice bio, in loc de sulfati ieftini, se foloseste numai o baza usoara si sigura, care nu provoaca iritatii.

Produse cosmetice bio naturale certificate

Printre produsele cosmetice bio colorate ecologic, se gasesc si rujuri sau rimeluri. Cosmetica decorativa ecologica iti permite sa elimini complet, propriile produse cosmetice care contin conservanti dulci, arome, coloranti si alte componente. Si toate acestea fara a aduce atingere luminozitatii si paletei de culori. Toate produsele cosmetice bio au certificate de calitate si provin de la importatori oficiali, ceea ce permite furnizarea de produse 100% naturale si de calitate.