Boost your breakfast

Proteinele sunt un nutrient vital. Acestea construiesc și mențin mușchii, ajută la controlul apetitului și fac mult mai mult pentru vă ajuta să aveți o condiție bună fizică. Este posibil să fi auzit că proteinele constituie elementele de bază ale corpului dvs. și este adevărat! Aveți nevoie de ele pentru mușchii, țesuturile, oasele, hormonii și enzimele dvs.

               Când vine vorba de proteine, probabil veți auzi păreri contradictorii cu privire la cât de mult aveți nevoie. Unii oameni cred că oamenii primesc prea multe proteine, în timp ce alții cred că aceștia nu obțin suficient. Adevăratul răspuns este că depinde de obiectivele propuse! Majoritatea dintre noi obținem suficiente pentru a menține funcțiile corporale, dar este posibil să nu obțineți suficiente proteine ​​pentru a vă îndeplini obiectivele fitness. Dacă efectuați regulat exerciții fitness pe o bandă de alergare sau o bicicletă eliptică aveți nevoie de un surplus de proteine pentru a vă atinge aceste obiective.

               Momentul este o parte esențială a optimizării consumului de proteine. Este important să vă răspândiți aportul de proteine ​​pe tot parcursul zilei. În mod tradițional, mâncăm un mic dejun preponderent pe bază de carbohidrați. Deobicei nu primim suficiente proteine ​​pe tot parcursul zilei pentru a profita de toate beneficiile sale.

               În comparație cu alți macronutrienți, proteinele necesită mai multă energie pentru a se descompune și durează mai mult timp pentru a fi digerate. Aceasta înseamnă că mai multe proteine ​​vă pot ajuta să vă gestionați pofta de mâncare. De asemenea, încetinește digestia și absorbția carbohidraților contribuind la reglarea nivelului zahărului din sânge. Proteinele sunt un partener excelent pentru antrenamentul de forță, deoarece susțin creșterea masei musculare și protejează împotriva descompunerii acesteia.

               Nu există nicio îndoială că proteina ar trebui să facă parte din rutina dvs. de dimineață! Începând ziua cu acest nutrient, îți vei alimenta mușchii și îți vei reduce foamea pentru a te împiedica să gravitezi către energia plină de zahăr.

               Pentru a vă ajuta să obțineți suficiente proteine ​​dimineața, este important să mâncați cel puțin 20 de grame la micul dejun.            

Utilizând aplicația iFiT vă veți putea seta obiectivele fitness și vă veți îmbunătății performanța antrenamentelor dvs.