Must-have în garderoba oricărei femei moderne, blugii boyfriend reprezintă cu succes stilul nonconformist la persoanelor libere. Croiul larg și designul confortabil al acestora amintesc de confortul pe care îl aleg bărbații atunci când vine vorba de haine. Aceasta este și esența acestor pantaloni care pot fi purtați de femeile la modă într-o varietate de combinații și stiluri. Iată câteva dintre variantele în care poți alege să îi porți.

Blugi boyfriend pentru moda casual și stil nonconformist 

De multe ori, blugii boyfriend sunt confundați cu cei momfit, pentru că, la fel ca aceștia din urmă, asigură un look retro și au un design lejer. Cu toate acestea, o pereche clasică de blugi boyfriend este prevăzută cu o talie lejeră, însă se mulează foarte bine pe picioare, au un croi drept sau ușor conic și sunt lungi, fiind purtați adesea cu tivul rulat. 

Pentru că reprezintă cu succes moda casual și stilul urban, blugii boyfriend sunt ideali pentru acele persoane nonconformiste, care doresc să își afișeze spiritul liber chiar și prin ceea ce poartă. Realizați din denim mai gros, acest model de blugi oferă un aspect vintage ținutelor.  

Cine poate alege blugi boyfriend?

Ca orice pereche de blugi, și aceștia trebuie aleși în funcție de morfologia corpului. Există anumite morfologii cărora blugii boyfriend le evidențiază aspectele pozitive, în timp ce alte morfologii pentru care acești blugi nu sunt tocmai cei potriviți. 

Cele mai avantajate de blugii boyfriend sunt femeile care au corpul în formă de H, dat fiind că aceste persoane nu au talia marcată, iar umerii și șoldurile sunt aliniate. Pentru că blugii boyfriend se concentrează pe zona șoldurilor, aceștia ajung să echilibreze silueta femeilor care au această morfologie. 

Prin designul clasic pe care îl au, blugii boyfriend sunt ideali și pentru femei cu forme generoase, și pentru cele subțiri. 

Idei de look-uri cu blugi boyfriend 

Vei fi încântată, cu siguranță, de acești blugi, pentru că se pretează unor stiluri diferite. Pentru un look mai degrabă masculin, optează pentru o cămașă albă cu croi lejer pe care să o porți alături de acești pantaloni dama – vei obține un efect de simplitate, atemporalitate, însă nu vei trece neobservată, cu siguranță. 

Pentru un look chic și ultrafeminin, combină-i cu o pereche de pantofi cu toc de culoare nude, un top dark chic și un sacou alb sau nude. Pentru un look și mai trendy, optează pentru tocuri cât mai înalte. 

Oricare ar fi stilul care te reprezintă, blugii boyfriend își vor găsi, cu siguranță, locul în garderoba și în ținutele tale de zi cu zi.