Incearca o cada freestanding

Poti crea un interior original in baie folosind diverse obiecte, cum ar fi un dulapior fantezist sub chiuveta, cu un blat de lucru din piatra naturala sau instaland un dus multifunctional. Cu toate acestea, un design cu adevarat bogat si unic este cada freestanding 150 cm.  Producatorii moderni de echipamente sanitare ofera o selectie larga de cazi de diferite forme si dimensiuni, realizate din materiale diferite. Un loc special in randul produselor este ocupat de cada freestanding 150 cm, care este prezentata in cea mai larga varietate de pe piata echipamentelor sanitare.

Principala conditie pentru instalarea echipamentelor sanitare de acest tip este sa ai o baie mai spatioasa. Daca sunt disponibili cel putin 5 metri patrati si finantele permit, atunci poti instala cu siguranta o cada freestanding 150 cm, care va deveni o adevarata atractie in interior si cu prezenta sa, va crea un design original si luxos al baii. Daca ai optat pentru o cada freestanding 150 cm, trebuie sa stii ca acesta nu este doar un element al instalatiilor sanitare, ci subiectul principal in designul baii, si care da stilul pentru restul designului. Astfel de cazi se instaleaza in bai spatioase ale caselor private sau in apartamentele cu bai mari, iar tot mobilierul baii este selectate in stilul potrivit. Cada freestanding 150 cm creeaza un interior luxos, cu caracteristici individuale si chic unic. Baia in care va fi instalata cada freestanding, este creata conform unui proiect special dezvoltat. O astfel de cada extinde vizual spatiul si creeaza o senzatie de spatiu suplimentar.

Cada freestanding 150 cm – Caracteristici

Cada freestanding 150 cm iti permite sa derulezi proiecte cu o complexitate crescuta. De asemenea, o astfel de cada iti rezolva problemele dispozitivelor de instalatii sanitare. In productie, se folosesc numai materiale de inalta calitate si echipamente de inalta precizie. Amplasarea corecta in baie, iti va permite sa utilizezi cu intelepciune fiecare centimetru de spatiu liber. Un mare plus al cazii freestanding 150 cm este faptul ca nu fura vizual spatiul suplimentar al baii. Folosirea unei astfel de cazi este destul de convenabila si practica, dar singurul dezavantaj al instalarii acesteia, este lipsa completa a posibilitatii instalarii sale in cel mai obisnuit apartament. 

Design cada freestanding 150 cm

O cada care este montata pe podea are o serie de caracteristici in comparatie cu o cada conventionala. Aceste detalii sunt semnificative si importante, de aceea este recomandat sa le iei in considerare mai detaliat. Prima diferenta a cazii freestanding 150 este dimensiunea si forma. Adesea, aceasta este o cada adanca, cu fundul plat. Fundul in sine este pur si simplu amplasat in podeaua baii. O cada freestanding 150 cm poate arata ca un mic bazin.

A doua diferenta este prezenta laturilor inalte care deviaza excesul de apa. Aceste cazi sunt montate pe podea, decorate artificial cu gresie sau lasate pur si simplu asa. O alta caracteristica distinctiva a acestor cazi este mecanismul de scurgere. Adesea producatorii produc cazi cu un sifon special. Materialul sifonului in sine, in acest caz, corespunde tuturor standardelor si are rezistenta corespunzatoare.