Varianta optima de cazare pentru o vizita la medic in Bucuresti

Exista foarte multe persoane care vin la o clinica in Bucuresti pentru anumite investigatii, care se intind pe mai multe zile. Desigur ca in astfel de situatii, ai nevoie de un loc de cazare in Bucuresti. Poate ca nu ai nicio ruda in Bucuresti sau poate ca doresti sa stai singur si linistit, mai ales daca ai probleme de sanatate, poti apela la o agentie imobiliara care ofera garsoniere in regim hotelier. Aceasta este cea mai buna si confortabila optiune evitand aglomeratia si galagia de la hotel. O garsoniera inchiriata in regim hotelier este cea mai profitabila oferta din punct de vedere al confortului si al costului. Micul buget de inchiriere o face accesibila, mai ales daca ai bugetul limitat si tii cont de costurile pe care trebuie sa le achiti la clinica.

De asemenea, tarifele de inchiriere ale unei garsoniere in regim hotelier sunt de obicei mai mici decat a apartamentelor cu 2, 3 sau 4 camere, ceea ce determina rentabilitatea ridicata a acestora. Expertii in imobiliare au intocmit cateva reguli care ar trebui urmate pentru a alege cea mai profitabila garsoniera regim hotelier. In primul rand, ar trebuie sa te decizi asupra unui complex rezidential, iar in al doilea rand, ar trebui sa te concentrezi pe inchirierea unei garsoniere in regim hotelier cat mai aproape de clinica la care ai venit.

Garsoniere regim hotelier – Costuri

Este logic ca, daca pretul unui apartament depinde de numarul de metri patrati, garsonierele sunt mai ieftine.  Preturile pentru garsoniere, desigur, sunt formate in functie de complexul rezidential in care se afla, dar, de obicei, se dovedesc a fi cu 30 la suta mai ieftine decat apartamentele cu 2 camere. Pretul inchirierii unei garsoniere in regim hotelier este redus si, de regula, garsonierele de lux sunt de cateva ori mai ieftine decat camerele confortabile similare din hoteluri. Procedura de inchiriere garsoniera regim hotelier este mult mai usoara decat ar putea parea la prima vedere. Pentru a inchiria o garsoniera regim hotelier, trebuie doar sa suni si sa rezervi garsoniera preferata, specificand durata si cu posibilitatea de prelungire, tinand cont de faptul ca in anumite situatii, gama de investigatii poate fi extinsa, ceea ce duce la prelungirea numarului de zile. Trebuie avut in vedere faptul ca, garsonierele din centrul orasului pot costa putin mai mult.

Garsoniera regim hotelier – Avantaje

Inchirierea unei garsoniere in regim hotelier pentru cazare Bucuresti, are avantaje obiective, printre acestea numarandu-se posibilitatea de a nu respecta un program strict. Poti primi vizite oricand si nu conteaza ora la care pleci sau ajungi acasa, ca in cazul camerelor de hotel. Deasemenea vei beneficia de o suprafata mai mare, de un desig actual, mobilier modern si electrocasnice. Pe langa aceste avantaje vei putea beneficia la cerere de curatenie saptamanala. In garsonoierele in regm hotelier vei aveam internet WI-FI gratuit, cablu TV, centrala proprie si aer conditionat. Te vei afla in apropiere de restaurante, cafenele, clinici medicale, centre comerciale, si de statiile mijloacelor de transport.