tablou canvas pictat

Magazinele online de tablouri au o ofertă extrem de generoasă de tablouri moderne în prezent. Este un lucru util și îmbucurător, care ne ajută foarte mult să decorăm într-un mod plăcut locuința sau biroul în care ne petrecem foarte mult din viața noastră.

            De asemenea, și preturile au devenit din ce în ce mai accesibile în ultimul timp pentru categoria de produse decorațiuni interioare, tablouri sau alte obiecte pentru decor.

            Există persoane care preferă tablourile clasice, pictate pe pânză dar și persoane care preferă stilul modern, cu obiecte de decor extravagante care atrag atenția în mod plăcut.

            Tablourile, astăzi, sunt foarte diferite de cele care erau comercializate în trecut. Cele mai apreciate și accesibile modele sunt acelea imprimate pe pânză canvas cu diferite imagini sau chiar și cu picturi celebre. Putem afirma faptul că prețurile pentru astfel de tablouri sunt cu adevărat simbolice.

            Pentru a face o astfel de achiziție, vă recomandăm cu încredere magazinul online                              de tablouri printly.ro . Oferta acestui magazin cuprinde tablouri imprimate pe pânză canvas pentru living-uri, pentru camera copiilor, pentru bucătărie, tablouri originale, tablouri celebre dar și tablouri personalizate la cerere cu imagini alese de dumneavoastră. Oferta magazinului mai include și o gamă specială de tabouri handmade.

          Cum sunt realizate tablourile handmade?

            Tablourile handmade sunt realizate prin metoda imprimării imaginilor pe pânză canvas de foarte buna calitate, fabricată din bumbac 100%. Au rama din lemn de mai multe tipuri, tiparul este din 12 culori. Peste componenta imprimată, există și o intervenție handmade din partea artiștilor realizată cu culori acrilice. În felul acesta tabloul capătă un altfel de aspect, mult mai estetic și mai plăcut privirii.

            Rețineți, dacă doriți să faceți și un cadou de genul acesta, că fiecare tablou devine unic astfel în felul lui. Tipărirea imaginii, care poate fi o pictură la cerere sau chiar imitația unei picturi celebre, este tipărită pe pânză canvas de foarte bună calitate de grosime 420 g/m. Pânza este laminată cu un strat special de alb pentru a obține o acuratețe mai bună a print-urilor. Din punct de vedere vizual, tabloul arată foarte bine!

            Garanția pentru tablourile de genul acesta de aproximativ 50 de ani!! Ceea ce înseamnă că sunt si foarte rezistente.

          Ce tablouri handmade puteți achiziționa de la magazinul online printly.ro?

            Portofoliul magazinului include reproduceri după picturi celebre precum Matisse – Praying Woman, Munch – Scream, Salvador Dali – The burning giraffe, Kadinski – Comets, Kadinski – Munich, Gustav Klimt – Mother and Child, Miro – Cabeza de compesino,  Miro – Dancer, Miro – Woman in front of the sun, Picasso – La lecture, Van Gogh – Cafe Terrace, Van Gogh – Landscape, etc.

            Este cu adevarat o ofertă foarte frumoasă, cu mult gust realizată!! La fel de impresionantă este și oferta pentru tablouri imprimate pe pânză canvas care imită picturi celebre precum și colecția de picturi originale.

            Oricare dintre aceste tablouri poate reprezenta un element de decor foarte atrăgător pentru orice tip de încăpere: dormitor, living, hol, dining room, birou, spațiu comercial, sală de conferințe, săli de ședințe, cabinete medical, cabinet notarial, cabinete de arhitectură, magazine, etc.

            Luați în considerare și posibilitatea de a comanda tablouri personalizate cu imaginile sau chiar cu fotografiile dorite, tot aici! Pot fi imprimate chiar și colaje de imagini. Oricare dintre ele pot reprezenta mai ales un foarte frumos cadou pentru părinți, prieteni sau rude apropiate. Este foarte util să studiați cu răbdare ofertele pentru obiectele de decor pentru a face alegerea cea mai potrivită. Adăugați o sculptură simplă sau o vază înaltă, un covor din lână frumos colorat și cuverturi moderne!! Aspectul locuinței va fi cu totul diferit față de cel din trecut. Plăcut, estetic și foarte primitor!