Sunteți tehnician în domeniul Nail Art

Dacă sunteți tehnician în domeniul Nail Art înseamnă că iubiți perfecțiunea și vă plac lucrurile foarte frumoase.

Atunci când din priceperea noastră rezultă lucruri frumoase suntem mult mai mulțumiți, nu este așa? Este foarte plăcut să vedem că oamenii sunt fericiți și mulțumiți de ceea ce primesc de la noi.

O manichiură perfectă înseamnă pricepere, talent și foarte multă muncă. Înseamnă produse de foarte bună calitate și foarte multă imaginație, în același timp.

Dacă sunteți începător în această meserie, atunci înseamnă că aveți nevoie de cele mai importante sfaturi din partea celor care se pricep mult mai bine la această meserie. Orice recomandare valoroasă este un ajutor binevenit care vă poate ajuta să obțineți mult mai ușor ceea ce doriți în cariera dumneavoastră profesională.

Sfaturi utile pentru a obține unghii false frumoase

Când realizați unghii false este foarte bine să rețineți faptul că, grosimea unghiei de acest gen la vârf trebuie să fie de maxim două ori mai mare decât grosimea unghiei naturale, susțin specialiștii din acest domeniu. Nu este deloc adevărat faptul că unghiile false groase sunt cu mult mai rezistente. Orice unghie groasă înseamnă implicit prezența materialului de construcție din abundență. Inevitabil că acest lucru va determina cu ușurință ruperea unghiei.

De asemenea, veți constata și dumneavoastră în timp că unghiile false groase sunt inestetice. Tot ce este lipsit de naturalețe este și lipsit de perfecțiune!

 Când veți realiza unghii false, rețineți că lățimea marginii libere de la vârful unghiei trebuie să fie egală cu cea a unghiilor naturale. În cazul în care lucrați unghii pătrate, extensia ar trebui să fie de fapt o continuare a unghiilor naturale. Dacă realizați și unghii tehnice care au forme extreme, atunci trebuie respectată în totalitate procedura corectă în ceea ce privește aplicarea șablonului de lucru și realizarea formei respective pe care clienta o dorește.

Pentru a evita apariția unor forme nedorite, trebuie să folosiți penseta. În mod continuu trebuie să vă asigurați că strângeți marginea liberă a unghiei înainte ca gelul de construcție să fie complet întărit.

Indiferent de forma pe care doriți să o realizați, niciodată unghia tehnică nu trebuie să fie…plată. Curbele pe care le prezintă unghiile naturale trebuie să reprezinte un model pentru creația dumneavoastră. Și mai sunt importante pentru un anumit lucru. Este vorba despre rezistența unghiei care trebuie să fie îndelungată.

Produse profesionale pentru manichiuri moderne

În salonul dumneavoastră de Nail Art veți avea nevoie de produse profesionale de foarte bună calitate și de actualitate pentru  a obține manichiuri foarte estetice. Callipso magazin online manichiura este una dintre recomandările noastre în ceea ce privește produsele necesare pentru a obține manichiuri perfecte. Este vorba despre un foarte important distribuitor de produse pentru manichiuri foarte variate: soluții pregătitoare, geluri constructie, oje semipermanente, accesorii și ustensile, geluri color, pudre acrilice, decoruri unghii și tatuaje unghii, etc.

Exact locul de unde puteți cumpăra orice produs profesional, din orice categorie, care este fabricat de către producători celebri din acest domeniu, în întreaga lume: CANNI, ROSALIND, VANELISA, BASE ONE, SILCARE, FSM, EVERIN, etc.