Sfaturi pentru alegere și purtare lănțișoare din argint

După cum spunea ducesa Wallis Simpson, o femeie ar trebui să arate mereu ca și cum tocmai a fost scoasă dintr-o cutie de cadouri. Și această doamnă știa despre ce vorbea, pentru că, de dragul ei, ducele de Windsor a abdicat de pe tron.   Cheia unei apariții atractive constă nu numai într-un machiaj de succes, coafat îngrijit și ținută coerentă stilistic, ci în primul rând, trebuie să fii încrezătoare în tine, purtând lanțuri din argint. Atunci cei din jurul tău îți vor simți farmecul.  Nimic nu dă mai multă încredere decât să ai bijuteriile potrivite. Ele nu numai că îți completează imaginea, dar pot pune și accentul necesar pe avantajele aspectului, ascunzând în același timp unele deficiențe.  

Lănțișoare din argint – Cum să alegi?

Astăzi există foarte multe modele de lănțișoare din argint. Pentru a afla cum să găsești un lănţişor care să se potrivească aspectului tău, trebuie să alegi în funcție de stilul tău vestimentar și de vârstă. Toată lumea știe probabil că fiecare vârstă are propriul său farmec. Și pentru ca acest farmec să fie observat nu numai de tine, trebuie să arăți puțină viclenie feminină. De exemplu, femeile tinere ar trebui să acorde preferință lănţuşoarelor din argint subțiri, scurte sub gât sau celor cu un mic pandantiv. Astfel de detalii delicate îți vor sublinia frumusețea naturală și prospețimea.

Doamnele mai în vârstă ar trebui să aleagă lanțuri lungi și coliere (de la 46 la 60 cm) cu pandantive mai mari, excluzând accentul de la gât și decolteu. Un alt criteriu important atunci când alegi o bijuterie pentru gât, sunt caracteristicile aspectului. Produsele pot prelungi vizual gâtul dacă sunt cu 5 cm sub nivelul gulerelor. Lanțurile din argint supradimensionate sunt o opțiune excelentă pentru doamnele cu gât gros. Și dimpotrivă, dacă ești proprietara unei siluete cu gât de lebădă, un lănțișor scurt va sublinia această evidențiere feminină. Dar reține că  în niciun caz nu trebuie să porți lanțuri care să încalce proporțiile, deoarece partea de sus va părea prea alungită.

Lanțuri din argint – Cum să le porți?

Și ultimul detaliu pe care ar trebui să-l știe orice femeie care se respectă pe sine, că seara ar trebui să strălucească. Un lănțișor din argint cu pietre semiprețioase sau prețioase strălucitoare este cel mai bine purtat la un eveniment de gală. Mai mult decât atât, jocul luminii pietrei va arăta mai bine sub iluminarea artificială de seară. Pentru plimbări de zi și întâlniri de afaceri, este mai bine să folosești lănțișoare din argint clasice cu o strălucire calmă. Lănțișoarele din argint sunt, fără exagerare, un accesoriu pentru toate ocaziile – cum se spune, pentru o sărbătoare, pentru viața de zi cu zi și pentru diferite ocazii. Merg bine cu o ținută office – să zicem, cu o bluză și o jachetă, deoarece adăugă eleganță ținutei. La ținuta casual, lanțul din argint trebuie purtat peste un guler sau un pulover. Iar la o rochie de seară cu umerii deschiși sau un decolteu rotund ai nevoie de un lanț din argint mai gros, pentru a fi în vârful eleganței și sexualității.