Oja semipermanentă mai este la modă

Este un produs care încă este foarte folosit, în special de persoanele care  obișnuiesc să își îngrijească singuri unghiile acasă. Și în saloanele pentru realizarea de manichiuri și pedichiuri este solicitată.

Manichiurile realizate cu ojă semipermanentă sunt aproape la fel de rezistente ca și cele realizate cu gel, durata fiind de 3-4 săptămâni, dacă manichiura a fost corect realizată și dacă produsele folosite au fost de foarte bună calitate.

Oja semipermanentă este, de fapt, ceva intermediar între lacul clasic de unghii și gelul UV. Multe persoane optează pentru o astfel de manichiură deoarece are un aspect mai natural, se îndepărtează mai ușor și nu implică prezența într-un salon de înfrumusețare. Dacă vă plictisiți repede de culoarea aleasă, poate fi înlocuită ușor, dacă aveți în casa produsele necesare unui astfel de lucru.

Foarte important este faptul că oja semipermanentă este recomandată persoanelor care au unghii casante și exfoliate, având foarte bune efecte de hrănire a unghiilor.

Distribuitori importanți care comercializează oje semipermanente de foarte bună calitate

Enails.ro este numele unui important distribuitor din România care comercializează foarte multe tipuri de oje semipermanente. Nu este singura categorie de produse interesante și de foarte bună calitate, pe care o puteți cumpăra cu ajutorul acestei companii.

Oferta acestui distribuitor mai include și geluri construcții, geluri UV, geluri color, decoruri unghii, tatuaje unghii, soluții profesionale pentru pregătirea unghiilor, produse EVERIN, accesorii și ustensile pentru manichiuri, aparatură, lămpi UV, etc.

 Este util să studiați oferta de produse Enails.ro deoarece sunt acestea sunt fabricate de către branduri renumite în întreaga lume: oje Molly Lac, oje CANNI, oje fosforescente, oje foarte strălucitoare, Cat Eyes,  EVERIN, etc.

Ojă semipermanentă EVERIN Forest 7 ml

Este unul din produsele incluse în oferta actuală a acestui magazin produse unghii Bucuresti . Ca orice produs marca EVERIN, calitatea este foarte bună și prețul la fel. Se aplică după pregătirea temeinică a unghiei și după aplicarea stratului de soluție Primer. Se va aplica și un strat de soluție Base Coat, pentru o mai bună fixare. Uscarea acestui strat precum și a straturilor de ojă se va face cu ajutorul lămpilor moderne de manichiură UV.

La final, nu omiteți stratul de Top Coat. Nu numai strălucirea oferită de acesta este foarte importantă! Sigilarea unghiei va determina rezistență foarte îndelungată.

Se îndepărtează ușor după înmuiere în soluții speciale după 10-15 minute. Oja rămasă se poate curăța cu ajutorul unei spatule metalice. Deja foarte multe persoane achiziționează produse comercializate de către distribuitorul Enails.ro deoarece sunt foarte mulțumiți de calitatea produselor de aici, raportându-ne și la prețul acestora, care este foarte convenabil.

Oferta este avantajoasă, în special pentru saloanele de înfrumusețare, deoarece cu aceste produse se pot lucra manichiuri foarte interesante și mai ales moderne.