Mașini de vânzare second-hand

Indiferent de promoțiile speciale oferite de companiile producătoare de autoturisme, indiferent de programele guvernamentale avantajoase pentru reînnoirea parcului auto, avantajele achiziționării unei mașini bune second-hand rămân valabile. Din punctul de vedere al prețurilor dar și din punctul de vedere al raportului calitate/preț rămâne foarte avantajoasă cumpărarea unei mașini second-hand și în zilele noastre.

            Cum alegem firma care se ocupă cu vânzarea de mașini second-hand?

            În România, atât în domeniul vânzărilor de mașini second-hand cât și în toate celelalte domenii, există o ofertă extrem de variată. Cunoaștem deja faptul că, nu toate companiile care furnizează servicii în România sunt cu adevărat profesioniste. Acest lucru se datorează dorinței tuturor de a realiza în primul rând profituri foarte mari cu investiții minime. Este motivul pentru care trebuie să țineți cont de câteva sfaturi din partea celor cu experiență pentru a reuși cu succes să evitați capcanele momentului.

            Cum procedăm în situația în care o persoană ne spune următorul lucru: am de vânzare un autoturism vechi de doar 6 ani, la un preț foarte bun, adus din străinătate săptămâna trecută?

            Este una dintre greșelile pe care multă lume încă le mai face astăzi! Cel mai sigur mod de a cumpăra un autoturism bun și sigur second-hand nu este acesta. Recomandat este să vă adresați unei firme autorizate specializate în astfel de intermedieri. Pe internet este imposibil să nu găsiți nenumărate oferte de astfel de companii. Este foarte puțin importantă localitatea în care își desfășoară activitatea. Deci, nu contează daca în localitatea unde locuiți nu funcționează încă o firmă care vinde mașini second-hand. Vă puteți deplasa într-o altă localitate!

             Pe site-ul acestor companii, de obicei, există foarte multe oferte de masini de vanzare second hand de unde puteți alege practic ceea ce vă place.

            Este de preferat să alegeți o firmă cu mai mulți ani de experiență pentru că aceasta va avea o ofertă mai avantajoasă. Firmele mari comercializează și un număr mai mare de mărci auto. Dacă firma respectivă oferă și servicii de închirieri auto sau servicii de transport, atunci puteți considera că aceasta reprezintă o garanție în plus pentru seriozitatea ei.

            Astfel de firme, cu un trecut și cu o imagine deja creată nu pot risca să comită ilegalități de tipul furturi de mașini, kilometri nereali, defecțiuni grave ascunse, etc.

            Ce trebuie verificat întotdeauna dacă ați decis să cumpărați un autoturism second-hand?

            Indiferent dacă ați decis să cumpărați o mașină second-hand de la o firmă cu experiență în vânzarea sau închirierea lor sau dacă ați hotărât să achiziționați o mașină veche de la o persoană particulară, verificarea stării ei tehnice în amănunt este elementară! De foarte multe ori, fostul proprietar nici măcar nu cunoaște defecțiunile importante care pot apare. Pentru că ne lipsește din ce în ce mai mult timpul liber pentru a face lucrurile bune așa cum trebuie până la capăt.

            Alegeți un service autorizat care poate fi recomandat de un coleg, un prieten sau o rudă, un mecanic foarte priceput și verificați în detaliu mașina din punct de vedere tehnic. Costul nu este atât de mare și nici nu durează mult. Solicitați părerea lui despre modelul de mașină și despre marca pe care doriți să o achiziționați. Experiența lui vă poate ajuta foarte mult.

            Din ce în ce mai multe service-uri auto devin experimentate și în modele moderne de masini electrice noi. Este o categorie de mașini asupra cărora trebuie să ne îndreptăm atenția din ce în ce mai mult. Protejarea mediului înconjurător este un lucru care trebuie să ne intereseze astăzi și pe care este bine să începem să îl și realizăm atât cât putem.

În concluzie, dacă suntem atenți și dacă evităm cu iscusință capcanele momentului, putem achiziționa o mașină second-hand excelentă chiar și un model electric. Prețul va fi cu mult mai mic. Sunt foarte multe oferte de achiziții mașini vechi chiar și în sistem de leasing sau rate astăzi. Solicitați detalii suplimentare întotdeauna de la mai multe companii specializate în vânzarea de mașini second-hand. La final, alegeți cea mai bună ofertă cu cele mai mari avantaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here