Informatii interesante despre istoria îngrijirii unghiilor

Interesul pentru frumusețe și o foarte bună îngrijire personală, datează încă din vremuri străvechi. Istoricii susțin faptul că, prima descoperire în domeniul îngrijirii unghiilor a fost făcută în urmă cu … 5500 de ani. De asemenea, în Babilon, cu câteva mii de ani în urmă, faraonii aveau unghiile lungi vopsite în culori intense.

            Prima trusă de manichiură a fost descoperită în secolul XV. Apoi, în anul 1910 a apărut pila (produsul a fost inventat de către Flowery Manicure Products), în anul 1917 a apărut primul kit de manichiură pentru uz casnic, în anul 1920 Max Factor a lansat prima ojă bej, în anul 1932 firma Revlon lansează prima ojă roșie care era strălucitoare. În anul 1950 apare moda unghiilor ovale și a ojelor de culori diferite, în anul 1970 apare manichiura cu unghii false, în anul 1976 apare manichiura French creată de către Jeff Pink.

            În anul 1980 pilele folosite pentru realizarea bijuteriilor încep să fie folosite și pentru îngrijirea unghiilor de la mâini și de la picioare.

            Când au apărut produsele pentru manichiurile moderne?

            James Giuliano a creat în anul 1982 gelul UV și lampa UV. 12 ani mai târziu a apărut pudra acrilică. În anul 2008 a apărut oja semipermanentă.

             Indiferent de avantajele și dezavantajele noilor tipuri de manichiuri, trebuie să recunoaștem că sunt foarte reușite și oferă mâinilor uneori un aspect extraordinar. Foarte mulți producători de produse pentru manichiuri și pedichiuri au perfecționat de-a lungul timpului produsele, în așa fel încât să fie inclusiv protectoare pentru mâini și sănătatea unghiilor.

            Dacă adaugă și varietatea mare de decoruri existentă acum pe piață din întreaga lume precum și varietatea mare de tatuaje pentru unghii, putem spune că ne confruntăm cu un vârf al acestei industrii de frumusețe.

            Foarte multe cabinete pentru înfrumusețare reușesc să creeze adevărate opere de artă dintr-o manichiură!

            Distribuitori importanți de produse moderne pentru îngrijirea unghiilor

            FSM Romania este unul din cei mai importanți distribuitori de produse profesionale și semiprofesionale de manichiură și pedichiură de la noi din țară. Oferta distribuitorului poate fi vizualizată pe site-ul de prezentare al magazinului online Fsm-romania.ro. De aici puteți cumpăra online, la prețuri foarte bune, produse de actualitate de genul primer, base coat și top coat, acetonă, gel color, gel construcții, kit-uri unghii, pudră acrilică, acryl, aparatura speciala, oje semipermanente, uleiuri pentru cuticule, decoruri unghii, tatuaje unghii, lămpi UV sau LED, etc.

            În mod frecvent, magazinul acesta online organizează și campanii importante de reduceri pentru toate categoriile de produse. Informațiile cele mai importante sunt postate pe site-ul de prezentare. Dacă aveți nelămuriri sau dacă doriți detalii suplimentare sau comenzi mari, vă recomandăm să intrați în legătură directă cu unul din reprezentanții companiei. Personalul de aici este foarte prietenos și foarte bine pregătit.

            Datele de contact sunt postate pe site-ul de prezentare. Produsele sunt de actualitate și foarte calitative.