Directorul DGASPC Mihai Căldăraru și echipa sa impresionează cu un gest de generozitate în Ziua Femeii

Mihai Căldăraru, Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului România, a fost surprins făcând o faptă bună în această zi specială de 8 martie. Împreună cu Riccio Daniela, președintele Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, și cu sprijinul domnului Vasile Bleotu, Director al FGDB și cofetăria Armand, Mihai a oferit produse alimentare neperisabile și un tort pentru 30 de persoane vârstnice din Centrul Pentru Protecția Persoanelor Vârstnice Feminin din București.

Sursa noastră din interiorul evenimentului ne-a dezvăluit că gestul generos a venit din inimă și dorința de a ajuta comunitatea vulnerabilă în aceste vremuri dificile. Inițiativa lor inspiră și încurajează alte persoane și companii să se implice și să ajute comunitățile în nevoie.

Într-o lume plină de controverse și scandaluri, faptele bune nu ar trebui să treacă neobservate. Felicitări lui Mihai și echipei sale pentru acest gest nobil. Haideți să ne unim eforturile și să oferim sprijinul necesar celor care au nevoie de ajutorul nostru!