Dezvăluirile sincere ale lui Mihai Căldăraru - Omul Faptelor Bune! Tânărul care a fost crescut de statul român.

Povestea lui Mihai Căldăraru poate fi o sursă de inspirație pentru toți cei care doresc să învingă obstacolele vieții.

De la vârsta de doar trei săptămâni, Mihai Căldăraru a fost plasat sub protecția autorităților pentru copii din București. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat descurajat și a reușit să-și atingă obiectivele. Deși a fost un copil al unui sistem pe care nimeni nu și-l dorește, pentru că știm din experiența altora că este unul imperfect și nedrept, pentru Mihai a însemnat casa sa până la vârsta de 18 ani.

“Ce o să fac când ies din casa de copii la 18 ani? Mă tem și stau noaptea și mă întreb ce urmează.”

Cu câțiva ani în urmă, tânărul se temea de viitorul său după ce va ieși din casa de copii la vârsta de 18 ani. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat copleșit de incertitudine și a găsit forța interioară necesară pentru a-și atinge visul de a deveni jurnalist. În ciuda situației dificile prin care a trecut, a rămas hotărât să lupte pentru ceea ce își dorea și să nu se lase înfrânt de viață.

Astăzi, Mihai Căldăraru se află în fața noastră ca un om împlinit, care a obținut toată aprecierea prin propriile sale reușite și eforturi. El ne învață ce înseamnă să urmezi aspirațiile tale.

Despre perioada copilăriei sale, Mihai nu dezvăluie prea multe. A învățat odată cu maturizarea, aș putea spune că a fost precoce, să aprecieze discreția mai mult decât ar face-o alții, poate. Îi place să i se observe munca și realizările și să vorbească despre acestea cu multă dragoste.

Mihai Căldăraru este un individ remarcabil care pune mereu accentul pe lucrurile pozitive din viața sa și din societatea în care trăim, fiind mereu preocupat de a face lumea mai buna prin contribuțiile sale. Cu toate acestea, este interesant de observat că, în ciuda reputației sale impresionante, Mihai Căldăraru ramane un om mai degrabă introvertit, dedicat cu pasiune și ambiție

A înlaturăt glasurile care nu i-au dat credit, a depășit obstacolele și a ales să zâmbească în loc să plângă. A preferat să se confrunte cu toate greutățile pentru a gusta apoi din succes, decât să stea pe loc și să renunțe. A îndepărtat toate buruienile din drumul său anevoios și a cules roadele cu sufletul său mărinimos. De la un copil încercat, a devenit un adult împlinit și cu o strălucire aparte, datorită forței sale interioare. Mihai Căldăraru a dat sens vieții sale și este un model de admirație.

Sunt povești de viață care te miră cum nu sunt încă curpinse în paginile unui roman sau într-un film derulat pe marile ecrane. Sunt convins că autobiografia sa ar surprinde o lume întreagă, întrucât acum, după ce l-am cunoscut pe Mihai Căldăraru, cred cu tărie că este un om remarcabil. Poate la un moment dat, își va scrie propriul scenariu și va inspira cu povestea sa.