Cutii postale pentru bloc – Optiuni ideale pentru apartamente

O cutie postala este un atribut obligatoriu al unei cladiri rezidentiale. In cladirile de apartamente, acestea sunt sisteme de depozitare intregi, formate din sectiuni separate. Comoditatea acestui design de cutii postale este in afara oricarei indoieli, ceea ce explica utilizarea sa pe scara larga. Optiunea ideala pentru cladirile de apartamente, sunt cutii postale bloc cu module sectionale de inalta calitate, convenabile si bine protejate pentru orice tip de corespondenta. Aspectul premium le permite sa-si ia locul meritat in orice scara.

Cutii postal bloc – Design

Cutiile postale au un design antivandal, care asigura siguranta scrisorilor, ziarelor si a altor tipuri de corespondenta. Doar proprietarul le poate scoate cu ajutorul cheii sale. Fiecare cutie postala este prevazuta cu un perete posterior si este blocata cu o incuietoare individuala. Produsele sunt realizate din tabla neagra, dublu decaptata, de 0.8 mm. Usile au o protectie consolidata sub forma de coturi pe toate cele patru laturi. Numarul apartamentului este aplicat si asigura durabilitate in contrast cu aplicarea vopselei.

Sunt dezvoltate cutii postale pentru orice numar de apartamente. Cutiile pot fi interconectate in blocuri fara goluri, deoarece toate elementele de fixare de pe peretii laterali sunt incastrate in adancituri speciale. Pentru fixare fiabila, gaurile sunt prevazute pe partea din spate.

Avantajele cutiilor postale

  • fiabilitatea constructiei, usurinta instalarii;
  • materialul produsului este rezistent la coroziune;
  • aspect ingrijit;
  • gama de sectiuni extinsa.

Metoda de acoperire

Tehnologia de vopsire electrostatica este cea mai moderna metoda de a crea acoperiri decorative durabile pe produse metalice. Utilizarea echipamentelor la standarde europene si a consumabilelor de cea mai inalta calitate, face posibila utilizarea pe deplin a tuturor avantajelor vopsirii cu pulbere si garanteaza clientilor cea mai inalta calitate a serviciilor.

In cele mai multe cazuri, acoperirea cu pulbere implica o aplicare cu un singur strat a colorantului, in timp ce vopsirea traditionala necesita doua sau chiar trei treceri. Datorita acestui fapt, costul consumabilelor este o proportie semnificativ mai mica cu cea a costurilor. Aplicarea unei pulberi colorate prin metoda electrostatica pe suprafata produsului, ofera o reducere a pierderii de coloranti de pana la 4% fata de 35-40% cu metoda obisnuita de vopsire prin pulverizare lichida. Procesul de polimerizare dureaza mult mai putin decat uscarea vopselelor traditionale, ceea ce confera o eficienta suplimentara prin cresterea productivitatii. Firma Cutiipostale proiecteaza si instaleaza cutii postale modulare de lux si fiabile la preturi avantajoase, la dimensiunea solicitata de tine, prin comanda amplasata pe site si adaptate la locatia de instalare specifica a cladirii. Avantajul cutiilor postale modulare este ca acestea permit accesul, doar proprietarilor. 

Fiecare cutie postala are un spatiu liber pentru plasarea materialelor postale. Acest gol este situat fie pe partea din fata a usii, fie in punctul in care sunt instalate cutiile. Cutiile postale pentru blocuri prezinta un design orizontal sau vertical. Cutiile postale compacte permit constructia modulara si de asemenea, permit un numar mare de casute postale intr-o locatie restransa. Sunt potrivite atat pentru birouri cat si pentru intrari rezidentiale. Deschiderea usii pentru ridicarea corespondentei se face pe partea din fata.