CORPURI DE ILUMINAT PENTRU CAMERA DE ZI ȘI DORMITOR

Iluminatul înseamnă mult mai mult decât simpla lumină distribuită într-o casă. Este vorba despre un design autentic, cu o funcționalitate distinctă, care poate schimba întregul caracter al unei camere. Iluminarea potrivită este de o importanță crucială pentru decorul casei. Deci, este vital să alegem tipul de iluminat care să asigure o distribuție optimă a luminii și care să contribuie la ambianța pe care dorim să o creăm.

Fie că preferi o notă artistică, linii curate sau siluete clasice, vei găsi corpuri de iluminat care pot aprinde pasiunea pentru design în orice cameră. Corpuri de iluminat care îmbunătățesc detaliile fiecărei camere individuale, transformând orice casă într-un loc confortabil și primitor. Fie că ești în căutarea unui corp de iluminat elegant, dar funcțional, fie a unei lămpi de birou sau de perete, noi îți punem la dispoziție colecții unice de iluminat, astfel încât să poți crea un spațiu unic, plin de creativitate, numai al tău.

Corpuri de iluminat pentru camera de zi

Camera de zi este unul dintre centrele majore ale casei. Acest lucru înseamnă că încăperea are deseori mai multe funcții, ceea ce duce la diverse cerințe de iluminare. Trebuie să existe suficientă lumină pentru a sta într-un mic colț de lectură și a te răsfăța cu o carte bună. Dacă îți plac serile de jocuri de societate atunci este necesară iluminarea funcțională peste măsuța de cafea, iar colțurile întunecate ar trebui să fie iluminate cu corpuri de iluminat ambientale.

Când ne gândim la iluminarea potrivită pentru camera de zi, este o idee bună să începem amenajarea spațiului cu mai multe corpuri de iluminat care să emită lumină diferită în funcție de nevoile individuale. În special, colțurile întunecate pot face ca o cameră să pară mai mică, prin urmare se poate opta pentru așezarea unei lămpi de masă pe o masă laterală, pentru potrivirea unei lămpi de podea în colț sau pentru agățarea unei lustre în tavan ca decor în sine. Corpurile de iluminat sunt întotdeauna vizibile, deci ar trebui să alegem surse de lumină care să arate bine chiar și atunci când sunt oprite.

Corpuri de iluminat elegante pentru dormitor

Poți găsi corpuri de iluminat în modele elegante care să se potrivească în orice cameră și stil de decor pentru a crea un stil personal în casa ta, unde poți fi doar tu. De aceea, iluminatul din dormitor ar trebui să fie atât evocator, cât și liniștitor, astfel încât îți va fi mai ușor să te relaxezi înainte de a merge la culcare.

Dacă ai deja un dulap și o oglindă în dormitor, ai nevoie de iluminare naturală, caldă, cu o bună redare a culorilor, pentru atunci când te îmbraci. În același timp, ai nevoie și de o lustră bună, care să arunce lumină în cameră și nu doar în jos, astfel încât să poți vedea ce este în garderobă. Pentru a citi în pat, o lumină de noapte anti-orbire sau o lampă de perete vor funcționa bine atât pentru iluminarea stării de spirit, cât și ca lumină de citit. Acest lucru îți va permite să obții condiții optime de lumină în toate situațiile.