Ce sunt odorizantele de cameră cu bețișoare

Există o mulțime de motive pentru care casa ta ar putea să nu miroasă așa cum ți-ai dori. Poate ai o bucătărie deschisă iar hota nu este suficient de puternică pentru a evacua mirosurile de mâncare sau ai animale iar acestea își lasă “amprenta” pe mirosul casei sau apartamentului tău. Sau poate căminul tău a trecut de prima tinerețe și te confrunți cu un miros neplăcut de umezeală și mucegai, mai ales în sezonul rece.

Vrei să scapi de toate astea și să ai mereu un aer plăcut în cameră? Atunci citește în continuare despre odorizantele pentru cameră.

Odorizante de cameră cu bețișoare

Bețișoarele pentru parfum sunt asemănătoare unor bețe pentru frigărui, absorbante, care sunt plasate într-un borcănel cu ulei de parfum. Bețișoarele extrag uleiurile pure și intense, iar parfumul lor se evaporă în cameră la contactul cu aerul. Datorită faptului că nu este necesar să fie aprinse pentru a răspândi parfumul, acestea sunt considerate mai sigure decât o lumânare parfumată nesupravegheată sau bețișoarele aromate care se aprind.

Ce odorizante de cameră sa alegi?

Cele mai bune uleiuri de utilizat pentru bețișoare sunt cele pure, nediluate cu apă sau solvenți duri. În caz că bețele se usucă, acestea pot fi întoarse cu capul în jos, astfel încât capătul care era introdus în recipient să fie expus la aer și să se elibereze un val proaspăt de parfum. Printre tipurile de uleiuri care pot fi utilizate putem găsi de la cele cu proprietăți de aromoterapie până la cele cu funcție doar de parfumare.

Ce arome sunt disponibile?

A avea o casă cu un miros plăcut pe tot parcursul anului a devenit ceva obișnuit, iar consumatorii sunt dispuși să cheltuiască bani pentru astfel de produse, fie pentru ei înșiși, fie pentru a face un cadou rudelor sau prietenilor.

Un astfel de odorizant pentru cameră poate fi cumpărat de la EyfelRomania.ro, care oferă o varietate foarte mare de arome. Printre cele mai apreciate arome ale odorizantelor de cameră sunt cele de: mango, zambilă, anti tabac, pepene galben, bubble gum, ocean, crin alb, mărgăritar, liliac, iasomie, vanilie, cafea, portocală, lămâie și multe alte parfumuri plăcute pentru orice gusturi.

De ce sunt odorizantele de cameră cu bețișoare cea mai bună alegere?

Această metodă de a parfuma aerul din camere, denumită și difuzoare stuf sau trestie a devenit preferată de foarte mulți consumatori, datorita faptului că ocupă puțin loc, nu are nevoie de curent de la baterii sau priză și nu trebuie aprins / ars nimic în procesul de parfumare. Singurul aspect care trebuie luat în calcul este ca odorizantul să fie așezat pe o suprafață plană unde nu pot ajunge copiii sau animalele.

Pur și simplu cumperi un odorizant Eyfel, desfaci capacul și scoți dopul de plastic, pui capacul la loc și introduci bețișoarele de ratan în sticluță, iar parfumul se absoarbe și va urca prin lemn așa cum apa intră din pământ în copaci, flori sau plante. Simplu și natural!

Odorizantul este recomandat să fie amplasat într-un loc circulat deoarece curenții de aer ajută la răspândirea parfumului. În caz că bețișoarele s-au uscat sau au prins puțin praf, eficiența acestora va fi diminuată. Nu te speria tot ce trebuie să faci este să întorci bețișoarele, partea de afară să o pui în sicluță.

În funcție de preferințe sau de mărimea camerei în care este folosit odorizantul, poți opta pentru introducerea unui număr mai mic sau mai mare de bețișoare. Dacă dorești un parfum mai puternic sau trebuie să acoperi o suprafață mai mare poți folosi toate bețele furnizate în pachet.

Aceste odorizante de cameră nu doar ascund mirosurile neplăcute, ele se pot folosi pentru a îmbunătăți întreaga experiență a casei tale cu atât mai mult cu cât nu vei risca un incendiu sau inhalarea de fumuri toxice.

Un alt avantaj al acestui tip de odorizant de cameră este faptul că se folosesc materiale naturale, reciclabile mai exact sticlă si bețișoare de ratan.

Odorizantele de la Eyfel Romania vin în sticlute pătrate de 120 de ml și se pot folosi în birou sau acasă pentru un aer plăcut parfumat în aroma ta preferata. Ai de ales din cele 38 de arome, deci nu va fi greu să găsești unul care să îți placă.

Produsele Eyfel Romania ideale pentru casa sau biroul tau !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here