Ce model de cadă puteți alege pentru a avea o baie cât mai modernă

Amenajarea sau renovarea unei locuințe reprezintă o provocare astăzi! Din fericire, ofertele magazinelor sunt foarte variate și foarte atrăgătoare. Și din punctul de vedere al prețurilor asistăm la o…revoluție. Este destul de simplu astăzi să găsim produse de toate tipurile, mai ieftine sau mai scumpe.

            Dacă vă aflați în situația de a vă decora baia din locuința nouă sau dacă doriți să o reamenajați pe cea din locuința veche, vă recomandăm câteva modele de căzi foarte moderne și foarte estetice.

            Cele mai apreciate sunt modelele de căzi freestanding. Aceste tipuri de căzi sunt recomandate pentru băile foarte spațioase, în special. Ele sunt voluminoase și trebuie montate la distanță față de pereții încăperii. Au un design foarte deosebit, sunt foarte practice și funcționale. Practic, accesul la cada de baie se poate face din orice unghi. Copiii se simt foarte bine în astfel de căzi. Atunci când sunt mici, ambii părinți pot participa cu ușurință la îmbăierea copilului. Modelul acesta de cadă permite acest lucru.

            Pentru persoanele interesate, din aceasta categorie fac parte și modelele de căzi retro. Sunt recomandate pentru băile amenajate în stil vintage-retro.

            La fel de moderne și extravagante sunt și căzile de baie freestanding de tip oval. Acestea reprezintă un element de decor foarte potrivit pentru băile în care predomină mobilierul cu forme rotunjite.

            Cel mai mare avantaj al căzilor de baie freestanding îl reprezintă ușurința cu care acestea pot fi instalate. Puteți solicita părerea oricărui instalator brasov sau părerea oricărei firme specializate în reparații și montaj instalații sanitare, înainte de a decide să cumpărați o astfel de cadă. Acesta o să vă spună cu exactitate care va fi costul serviciilor solicitate, timpul necesar dar și avantajele și dezavantajele (dacă există) pentru o astfel de cadă.

            Va recomandăm să apelați la firme cu experiență mare, pentru a nu fi nevoiți să plătiți sume de bani în plus în viitor.

            Căzi de baie de colț

            Au un design frumos și reușesc să ofere băii un aspect foarte elegant. Pot fi montate atât pe partea dreaptă a băii cât și pe partea stângă. Sunt foarte potrivite pentru băile mai mici ca dimensiune. Sunt utile și pot reprezenta un mijloc foarte bun de relaxare după o zi obositoare.

            Din această categorie fac parte inclusiv căzile de baie asimetrice. Cel mai indicat este să solicitați și în această situație părerea unui instalator Brasov cu experiență sau părerea unei firme specializate. Sunt cei mai în măsură să vă recomande cada cea mai potrivită pentru amenajarea băii dumneavoastră!!

            Căzi de baie încastrate

            Sunt căzi de baie cochete, apreciate de mulți clienți în zilele noastre!! De asemenea, foarte recomandate pentru băile spațioase. Pot fi zidite sau pot fi așezate într-un blat de marmura, spre exemplu. Pot fi montate pe colț sau pot fi montate pe un perete, la alegere. Pot fi alese chiar modele de căzi încastrate cu instalații pentru hidromasaj. Se montează ușor, recomandăm realizarea mai multor uși de vizitare pentru situațiile în care apar defecțiuni. Bineînțeles, costurile sunt puțin mai ridicate deoarece se adaugă costul montajului, al blatului sau al măștii în spatele căreia sunt montate.                Este bina ca atunci când ați decis modelul de cadă să cunoașteți și detaliile pentru mobilier, lavoar, vase WC, decorațiuni, gresie, faianță, corpuri de iluminat, etc. În felul acesta aveți garanția că toate lucrurile se vor potrivi perfect!! Sunt utile și recomandările prietenilor dar și recomandările unei firme de amenajări interioare. Este poate cea mai inspirată alegere când începeți o astfel de renovare sau amenajare.