Cat de eficiente sunt aparatele cu ultrasunete impotriva soarecilor

Despre soareci putem spune ca sunt realmente principalii nostri inamici, in special atunci cand toamna isi fac loc printre noi. Cu siguranta ca nu doar mobila are de suferit, ci si alimentele care nu sunt pastrate adecvat, astfel incat acestia sa aiba acces asupra lor. Mirosul placut din casa este de asemenea afectat de aceste mici rozatoare care produc un miros absolut respingator si imposibil de respirat.

Asadar, sunt fara doar si poate cei mai mari daunatori asupra sanatatii si a bunurilor din locuinta.

Cea mai mare problema este a persoanelor care locuiesc la case, intrucat probabilitatea ca aceste rozatoare sa patrunda in casa este mult mai mare avand in vedere faptul ca astfel de zone sunt favorizate in ceea ce priveste soarecii.

Solutii pentru alungarea soarecilor:

Sa vedem cum punem scapa de soareci, care sunt metodele cele mai simple si eficiente, de altfel de a scapa de soricei.

La ora actuala, pe piata exista diverse modalitati care se dovedesc a fi extrem de eficiente in ceea ce priveste indepartarea soarecilor. In ciuda faptului ca nu toate aparatele specifice rozatoarelor, sau pasarilor de exemplu au acelasi scop, majoritatea se dovedesc a fi realmente eficiente. Mai cu seama vorbim despre un aparat pentru alungarea soarecilor cu ultra sunete, care s-au dovedit realmente eficiente. Unul din avantajele unui astfel de aparat de alungat soareci este faptul ca nu sunteti nevoiti sa ucideti intr-o modalitate barbara aceste rozatoare si ulterior sa fiti nevoiti sa cautati cadravrele. Aparatele cu ultra sunete sunt cele care emit anumite impulsuri de inalta frecventa, ce actioneaza intr-un mod eficient asupra rozatoarelor, mai exact asupra sistemului nervos al acestora. Cu ajutorul aparatelor de alungat soareci, acestia vor fi nevoiti sa paraseasca respectivul loc cat mai repede posibil.

Caracteristicile aparatelor de alungat soareci cu ultra sunete

In momentul in care dispozitivul este pus in functiune, acesta emite anumite unde care variaza in general intr-un interval cuprins intre 20-70 kHz, insa difera de tipul aparatului si de puterea acestuia. De exemplu, sunt aparate cu ultra sunete care combina efectele de inalta frecventa cu cele de joasa frecventa. Conform specialistilor sunt mai eficiente, intrucat rozatoarele nu au indeajuns de mult timp astfel incat sa se obisnuiasca cu el, si sunt nevoite sa paraseasca locul.

Cum functioneaza aparatul de alungat soareci cu ultra suntele?

Ei bine, aparatul de alungat soareci cu ultra sunete, este cel care emite anumite pulsuri cu ajutorul unor fire electice, ce au rolul de a afecta intr-un mod negativ daunatorii. In prima faza, numarul rozatoarelor, poate fi cumplit de mare. De ce?

Pentru ca initial acestia se vor tara din locurile ascunse in care si-au facut adapostul, pentru a cauta cea mai aproape iesire care nu fie in vizorul ultra sunetelor emise de aparat. Sunt dispozitive extrem de sigure si eficiente pentru mediu, intrucat se pot utiliza nelimitat, nu sunt alcatuiti din compusi chimici daunatori si mai mult decat atat nu au un impact negativ asupra aparatelor electrice care functioneaza in imediata apropiere.

Un alt beneficiu este ca goneste si parazitii din zonele ascunse precum plafon, sau goluri.