Care sunt cele mai bune scaune de masa pentru bebelusi?

Atunci când alimentele complementare sunt adăugate la dieta bebelușului pe lângă laptele matern, este timpul să te gândești la un loc de hrănire pentru bebeluș la masa comună a familiei. În acest moment, părinții ar trebui să se gândească la achiziționarea unui scaun de masă pentru bebeluși. De regulă, la achiziționarea de scaune de masă se acordă mai multă atenție pieselor de mobilier solide. Patul, de exemplu, este ales cu mare grijă. Totuși, nu trata scaunul înalt pentru bebeluși ca pe un scaun de bar. Micuțul va petrece mult timp în el și de aceea, această piesă de mobilier trebuie să fie cât mai confortabilă.

Tipuri de scaune

Obiectele de mobilier concepute pentru a crea confort la masă diferă în multe feluri. Producătorii de accesorii găsesc noi soluții interesante pentru a satisface interesele și nevoile copiilor în creștere. Scaunul de masă înalt are o bază care poate fi din lemn sau plastic. Scaunul poate fi adaptat copilului, adică ajustat pe măsură ce copilul crește. De regulă, acest tip de mobilier are un scaun moale care poate fi ușor deșurubat, curățat sau înlocuit. Înălțimea reglabilă a scaunului îl va menține pe bebeluș confortabil la masă. Bebelușul nu trebuie să se întindă de jos în sus sau să se aplece foarte mult, deoarece, acest lucru poate afecta postura copilului.  Unele modele de scaune de masă sunt echipate cu un blat de masă. Dacă această caracteristică este importantă pentru părinți, pot fi luate în considerare diverse opțiuni de modificare.

Scaun de masă Booster

Scaunul Booster pentru masă este ușor și compact. Se fixează pe un scaun obișnuit pentru adulți, cu ajutorul unor cleme speciale. Procesul de instalare durează doar câteva secunde. Greutatea scaunului este foarte mică, și chiar și cea mai fragilă mamă poate face față tuturor manipulărilor. Boosterul este conceput pentru copiii care încep să se așeze singuri. Există centuri de siguranță în 3 puncte pentru bebeluși.

Scaune de masă moderne de la Wawa Baby

Scaunele de masă moderne pentru copii nu numai că sunt confortabile, ci și foarte diverse, astfel încât majoritatea părinților se bucură astăzi să le folosească. Un spate și un suport pentru picioare reglabil, o masă detașabilă, va oferi copilului tău confort. Unele modele sunt potrivite și pentru bebeluși. Sortimentul magazinului online Wawa Baby oferă scaune pentru hrănirea bebelușilor care diferă semnificativ între ele prin dimensiune, design, funcționalitate, iar prețul pentru ele este foarte diferit. Pentru a cumpăra scaune de masa intră pe site-ul https://wawababy.ro/.