Când se trimit invitațiile de botez

Înainte de a comanda tortul sau de a crea meniul, începe planificarea botezului copilului tău cu organizarea invitațiilor. Botezul bebelușului este o ocazie specială și memorabilă pentru mama care va dori ca toți cei dragi să participe și sî îi fie alături. Când vine vorba de invitații de botez, planificați întotdeauna din timp când să trimiti invitațiile personalizate pentru botezul bebelușului, astfel încât toți participanții să aibă timp suficient să se pregătească.

Când să trimiți invitații de botez?

Trimite invitații botez cu patru până la șase săptămâni înainte de botezul copilului. Dacă botezul bebelușului este programat să fie în cursul vârstei de șase sau șapte luni a bebelușului, vei trimite invitațiile de botez când aceasta are deja 5 luni. Aceasta este o ocazie specială pentru mama și lista ei de oaspeți este plină de cei dragi. Trimite invitațiile de botez din timp pentru ca oaspeții care călătoresc să poată participa la botezul copilului tău.

Sfaturi de care să ții cont când trimiți invitațiile de botez

Împreună cu trimiterea invitațiilor pentru botezul copilului tău mai devreme, există câteva sfaturi de care poți ține cont atunci când pregătești invitațiile:

  • Nu trimite invitații la botezul bebelușului prea devreme sau prea târziu. Evită să trimiți invitații extrem de devreme, astfel încât oamenii să nu uite că aveți un botez pentru copil. De asemenea, ar trebui să eviți trimiterea invitațiilor prea târziu, astfel încât oamenii să aibă suficient timp pentru a face aranjamentele de călătorie și pentru a găsi un cadou pentru copil.
  • Asigură-te că oaspeții știu unde să vină.. Dacă găzduiești botezul pentru bebeluș, asigură-te că pe invitație este indicată adresa ta, deoarece vei ține evidența listei de invitați. În mod alternativ, asigură-te că numărul tău de contact este trecut pe invitația pentru botezul bebelușului.
  • Precizează dacă aveți un băiat sau o fată (opțional). Dacă doriți ca cadourile dvs. să urmeze schemele tradiționale de culori de gen, asigurați-vă că includeți în invitație dacă aveți un băiețel sau o fetiță . Genul bebelușului este de obicei dezvăluit la sfârșitul lunii patru sau începutul lunii cinci în timpul unei sarcini, astfel că aceste informații vor fi probabil prezente înainte de a trimite invitații.
  • Folosește formularea corespunzătoare de invitație de botez pentru copii. În funcție de tipul de botez pe care îl ai, va trebui să te asiguri că folosești formularea corespunzătoare.

Odată ce ai terminat de trimis invitațiile pentru botezul bebelușului tău, poți trece la decorațiuni, jocuri și idei generale cu teme de botez . Dacă te concentrezi mai întâi pe invitații și trimiți aceste invitații tuturor celor pe care dorești să vă fie alături într-o zi atât de specială, apoi te poți asigura că nu cumperi prea puțin sau nu achiziționezi lucruri pentru botez prea din scurt. Acesta este un moment intim și vesel pentru mama care trebuie să fie așa că nu uita să ceri ajutor unui alt prieten sau membru al familiei atunci când plănuești această zi specială.