Cabina de duș cu pereți sau paravan de duș

Alegerea unei cabine de duș este adesea un proces anevoios și lung. După ce ai citit materiale tematice, după ce ai studiat recenzii și sfaturi de pe web, te-ai uitat la videoclipuri, ai ascultat sfaturi și recomandări, totuși nu ai găsit opțiunea de cabină de duș potrivită. Totuși în magazinul online goodbath.ro vei găsi o varietate de cabine de duș: cădițe de duș deschise, închise, înalte și joase; de diferite modele și forme – pătrat, dreptunghiular, multifacetat, semicircular și altele, cu și fără diverse funcționalități. Cabinele de duș moderne sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii și au multe opțiuni pentru un tratament confortabil al apei. Diverşi producători oferă o listă considerabilă de funcții posibile pentru cabina de duș. 

Cabina de duș – Cea mai bună opțiune

Un tip de cabină de duș deschisă este o anumită zonă din baie, pe care sunt instalate o cădiță, ușile și uneori pereții laterali. Cea mai simplă și mai ieftină opțiune pentru o baie mică este cabina de duș, care vine în completarea pereților din baie în sine, precum și ușa cabinei batantă sau prin alunecare. Uneori, poate fi utilizat doar un paravan de duș. În cabina de duș standard nu există funcții suplimentare, cu excepția celor de bază și a dușului. Acest tip de instalare a cabinei de duș îți oferă libertate totală de acțiune în alegerea designului, dimensiunii, stilului și parametrilor. Unul dintre avantajele acestui tip de cabină de duș este amplasarea sa folosind pereții oricărui colț al băii.

De asemenea, cada de duș poate fi cu cădiță sau fără. Așezarea pereților din sticlă pe locul prevăzut va ajuta la economisirea bugetului familiei și mai mult, panta de scurgere a apei va veni montată direct în podeaua băii. Structura este obstrucționată de o ușă sau un paravan de duș din sticlă sau polistiren. Achiziționarea unui mixer cu duș de mână va fi etapa finală a acestui sistem.

Paravan de duș

Cabina de duș din baie arată modernă și, în același timp, economisește spațiul, și din acest motiv, cabina de duș înlocuiește tot mai mult căzile, iar un paravan de duș tot mai mult cabina de duș. O cerere tot mai mare duce la o ofertă mai mare, motiv pentru care spațiul de duș poate fi proiectat acum de tine, și acest lucru necesită un paravan de duș. În zilele noastre, paravanele de duș fără pereți laterali nu mai surprind pe oricine iar, dacă dorești și să creezi o atmosferă de baie elegantă și confortabilă, trebuie doar să decizi ce structuri sunt mai potrivite pentru dușul tău.

Criterii importante de selecție

Instalarea paravanelor de duș este un proces simplu. Dar pentru ca aceasta să fie instalate fără probleme, este important să alegi produsele potrivite. De obicei, nu există prea mult spațiu în această încăpere, așa încât, în primul rând, trebuie să hotărăști ce spațiu intenționezi să aloci dușului. De asemenea, este important să acordați atenție designului acestor produse – ușile de duș mate vor oferi intimitate, iar dacă dorești să creezi un spațiu vizual mai mare, paravanele de duș din sticlă sunt perfecte.