Ați pregătit cadourile pentru Ziua Îndrăgostiților

Deoarece nu mai este mult până când vom sărbători Ziua Îndrăgostiților și pentru că se apropie și sărbătoarea primăverii 1 și 8 Martie, vă recomandăm o ofertă foarte interesantă de produse de foarte bună calitate.

Cumparamisim.ro este numele unui important magazin online care vă pune la dispoziție în momentul de față, foarte multe produse din multe categorii: lenjerii de pat de foarte bună calitate, pijamale de diferite tipuri confecționate în atelierele proprii din țară, mobilă, încălțăminte, accesorii pentru păr, aparate electrocasnice, covoare, etc.

Lenjerii de pat foarte moderne

Fără a exagera deloc, precizăm următorul lucru: cele mai avantajoase oferte de lenjerii de pat de foarte bună calitate sunt disponibile în acest moment pe site-ul magazinului online Cumparamisim.ro.

Este vorba despre multe categorii de oferte foarte avantajoase și despre pachete de produse pe care le puteți achiziționa la prețuri foarte bune.

Vă recomandăm oferta TRIO care vă permite să achiziționați 3 lenjerii la un preț de numai 199 de lei. Este disponibilă și oferta TRIO pentru pături, 3 buc. La preț de doar 99 de lei. Oferta 1+1 gratis este foarte avantajoasă, de asemenea. Plătiți o singură lenjerie și veți primi în schimb două seturi pentru acest preț. Pentru persoanele care doresc să achiziționeze doar un singur set de lenjerie din finet, acum este momentul potrivit. Prețul este de doar 69 de lei, pentru o lenjerie de pat single sau dublu.

Toate modelele de lenjerii de pat bumbac satinat sunt foarte moderne și de actualitate. Materialele din care sunt fabricate sunt de cea mai bună calitate, 100% din bumbac. Țesăturile sunt foarte rezistente, moi și foarte plăcute la atingere. Se doarme foarte confortabil în ele și sunt recomandate și pentru copii sau persoane alergice. Nu intră la apă, nu se decolorează, nu necesită călcare. Instrucțiunile producătorului trebuie respectate întocmai: spălarea se va face la o temperatură de maxim 30 de grade C, nu se vor folosi înălbitori, nu este nevoie să folosiți balsam pentru rufe și nu este nevoie să le călcați. Dacă preferați să faceți acest lucru, temperatura de călcare nu trebui să fie mai mare de 130 de grade C.

Costurile de transport sunt foarte avantajoase. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, costul serviciilor de transport sunt gratuite. Pentru livrări în București serviciile de transport costă doar 9 lei, pentru livrări în alte orașe ale țării, costul transportului este de 17 lei. Nu se percep costuri pentru taxa ramburs și nici pentru kilometri suplimentari.

Din oferta magazinului Cumparamisim.ro vă mai recomandăm și seturile de pijamale realizate în atelierele proprii de croitorie din România. Sunt disponibile în acest moment multe modele de pijamale foarte frumoase, pentru toate anotimpurile. Și aceste produse sunt disponibile la prețuri foarte bune. Sunt incluse în oferta companiei seturi de pijamale pentru cupluri. Oricare dintre ele pot reprezenta un foarte frumos cadou pentru Ziua Îndrăgostiților sau pentru începutul primăverii. Veți mai găsi disponibile în ofertă și accesorii pentru vestimentație, mobilă, încălțăminte modernă, fețe de masă, etc.