rame click pentru un afisaj modern si practic

Tipurile de rame clik pentru afise sunt sisteme clik elegante si durabile, fiind reprezentate de o intreaga familie de structuri foarte prietenoase, realizate din profil anodizat din aluminiu cu mecanism de prindere. Sunt ideale pentru uz interior si exterior. Poti alege o rama click pentru afise cu o taietura oblica (un colt al cadrului este drept) sau cu colturi decorative rotunjite, fiind oferite diverse dimensiuni, cum ar fi formate A4, A3, A1 si optiuni de culoare.

Rame click pentru afise – cea mai buna alegere pentru modificarile frecvente ale prospectului

Profilul ramei de aluminiu Click snap-on iti permite sa schimbi rapid si usor materialele informationale – pliante/afise. Un profil din aluminiu echipat cu un sistem de clic, cu placi de otel care functioneaza ca arcuri, se deschide si se inchide confortabil cu un sunet caracteristic inerent.

Ramele click pentru afise, echipate cu o incuietoare speciala, protejeaza in mod fiabil imaginea sau afisul de influentele externe (deteriorare mecanica, umiditate) si se potrivesc armonios in orice interior. Sunt utilizate pe scara larga in comunitatea de afaceri pentru a incadra certificatele, diplomele si premiile companiei.

Rama click pentru afise un element integral

Astazi, rama click pentru afise, din aluminiu, este un element integral pentru plasarea semnelor de navigatie, proiectarea informatiilor, standuri de expozitie si publicitate, vitrine si galerii foto in lanturi de magazine, banci, centre comerciale, dealeri auto, centre expozitionale, birouri, sali de hotel, unitati de catering etc.

De asemenea, ramele click pentru afise, sunt o combinatie intre o optiune economica pentru instalarea afiselor si un aspect spectaculos al produsului finit. In acelasi timp, un avantaj indubitabil al acestor rame, pe langa un design atractiv, este usurinta de intretinere, adica curatarea si posibilitatea inlocuirii ulterioare a afiselor in timpul functionarii.

Rama click pentru afise – Caracteristici

Rama click pentru afise este realizata dintr-un profil click asamblat in cadru cu ajutorul unor conectori de colt, numarul necesar de arcuri pentru a fixa efectiv posterul in cadru, precum si un spate din PVC spumat si un ecran frontal transparent din PET, a carui prezenta te va ajuta sa economisesti, excluzand costul pentru operarea laminarii pliantelor, fara a pierde calitatea produsului finit. Ramele click pentru afise se gasesc in formate A4, A3, A2, A1 si A0, precum si in orice dimensiune personalizata la comanda.

Un astfel de dispozitiv este o solutie eficienta pentru centre comerciale, cinematografe, complexe de divertisment, unde este important sa schimbi rapid informatiile prezentate. 

Tipul colturilor poate fi ascutit sau rotunjit, spatele din plastic, perforat pentru montare sau agatare pe perete, iar culoarea profilului superior este argintiu, anodizat. Designul frumos si elegant, face ca acest dispozitiv sa fie indispensabil pentru afisarea afiselor. Aluminiul nu este susceptibil la coroziune si poate fi afisat in aer liber. Plasticul PVC nu este traumatizant, este moale si nu crapa, iar la schimbarea afisului este imposibil sa te ranesti. Cu acest plastic afisul este protejat de mediul nefavorabil. Rama click pentru afise se monteaza usor pe perete si iti va fi usor sa schimbi imaginea. Daca te-ai saturat sa lipesti afise pe pereti cu banda scotch, atunci cumpara rame click pentru afise.

Vezi intreaga gama de rame click oferite de rafturionline.ro accesand link-ul https://rafturionline.ro/ro/rama-click-pentru-afise