Radiatoare de baie liniare și curbate

Din magazinul nostru online, poți cumpăra radiatoare de baie într-o mare varietate de tipuri și dimensiuni, pentru a se potrivi chiar și în casele celor mai pretențioși clienți. În magazinul nostru ekoinstal.ro este ușor să găsești radiatorul de baie perfect, datorită varietății de modele și a designului modern sau standard. Radiatoarele de baie moderne sunt obiecte sanitare de neînlocuit într-o baie modernă. Acestea îndeplinesc nu numai o funcție de uscare, ci și, datorită designului lor modern, se potrivesc organic în interior și îl completează. De asemenea, prin agățarea acestuia pe perete, vei uita de umezeală și mucegai în baie. Toate echipamentele diferă în ceea ce privește tipul de încălzire și conexiune, forma, dimensiunea și materialul din care este fabricat.

În magazinul nostru avem o gamă largă de radiatoare pentru baie. Modelele comercializate de noi sunt cele mai accesibile și cu o mare cerere în rândul populației, deoarece sunt ușor de instalat și nu necesită întreținere specială. În timpul verii, când sistemul de încălzire este oprit, radiatorul nu funcționează. De asemenea, calitatea încălzirii sale depinde de alimentarea cu apa din conducte și de temperatura acesteia. Poate că astăzi nu există un apartament sau o casă în care să nu existe radiatoare de baie. Radiatoarele de baie de uz casnic moderne aparțin echipamentelor sanitare și sunt un accesoriu indispensabil în băi. Aceste elemente sunt foarte diverse atât în ​​formă, cât și în culori și sunt capabile să satisfacă cele mai exigente gusturi.  În plus, există modele cu proprietăți estetice ridicate care pot servi drept decor interior. 

Cum să alegi radiatoare de baie?

Este foarte posibil să alegi un radiator de baie în funcție de gustul și nevoile tale, apelând la consultanții noștri și vizualizând catalogul de produse online. Radiatoarele de baie sunt montate direct în circuitul de încălzire (încălzire centrală cu abur / apă sau central termică cu coloană de gaz). Baza majorității șinelor este o țeavă de oțel, cupru sau alamă îndoită în diferite moduri (opțional, cu un strat decorativ și de protecție suplimentar).  A alege un astfel de încălzitor pentru baie din magazinul nostru online, înseamnă că va corespunde așteptărilor tale și va dura mult timp. În magazinul nostru te poți familiariza cu sortimentul și caracteristicile modelelor, cu mărcile populare ale producătorilor acestor produse, precum Sabiana și Clivet.

De ce să alegi radiatoare din oțel pentru baie de la ekoinstal.ro

Datorită managementului priceput și a politicii de marketing competente, am reușit suficient de repede să selectăm personal tehnic calificat, să lansăm facilități tehnice moderne, să achiziționăm produse de înaltă calitate, să organizăm o rețea de vânzări bună. Știm de ce are nevoie clientul, astfel încât toate produsele sunt de înaltă calitate, au un design modern, organic, durabil, compact, fiabil, convenabil și ușor de utilizat.

Radiatoarele din oțel pentru baie sunt proiectate în principal pentru încălzirea băilor, toaletelor, bucătăriilor, locuințelor, birourilor, holurilor și coridoarelor din clădirile rezidențiale și publice. Sunt utilizate în sistemele de încălzire cu circulație forțată sau naturală. Radiatoarele cu tuburi sunt fabricate din profile de oțel cu diferite secțiuni transversale drepte și tuburi curbate. Pasul de conectare la sistemul de încălzire iese din lungimea radiatorului. Încălzitoarele sunt livrate complet pentru a fi montare pe perete.