5 tipuri de antichități pe care le poți folosi ca decor în living

Modul în care îți amenajezi casa este reprezentativ pentru tine. Este important să ai la dispoziție obiectele care să te bucure vizual și care să te ajute să te simți bine în fiecare zi. De aceea, dacă ești pasionat/ă de antichități, atunci poți să te gândești la cele mai potrivite obiecte care să decoreze frumos spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Iată 5 tipuri de obiecte vechi și speciale, care pot să fie folosite în decorarea unui living:

Fotografia veche poate înfrumuseța camera ta și îi poate aduce o notă de eleganță clasică

Poți folosi fotografia veche pentru a înfrumuseța camera de zi și pentru a aduce o notă de eleganță și unicitate. Vei putea să înrămezi fiecare fotografie veche în rame care să fie potrivite pentru restul decorului tău și vei putea să te bucuri de un perete ornat sau de o comodă care să aibă un aer vintage. Vei putea pune alături de fotografiile de pe o etajeră și anumite cărți cu coperte frumoase. Vei putea vinde cărțile vechi pe care le ai și care nu se mai încadrează în estetica dorită, sau cele care nu te mai reprezintă.

Icoanele vechi sunt cu adevărat frumos lucrate

Folosește icoanele vechi pentru a aduce frumusețe și o notă spirituală, de protecție, pentru casa ta. Poți decora foarte simplu și rapid cu icoane vechi realizate în tehnici diverse. Vei putea alege stilul de pictură care să te reprezinte și care să te ajute să te bucuri de un perete special, care atrage atenția de fiecare dată.

Un tablou vechi în ulei este o variantă frumoasă de decor

Poți cumpăra un tablou vechi de la magazinul online de antichități și anticariat. Poți să alegi o tematică potrivită cu ideea pe care o ai tu sau poți să te lași inspirat/ă de ceea ce descoperi pe site. Astfel, vei putea să alegi totul conform imaginii generale și sentimentului pe care îl ai atunci când privești tabloul. O operă de artă te poate transpune într-o stare specială de fiecare dată.

O cutie decorativă sau pentru bijuterii poate să fie perfectă pentru orice doamnă

Cutiile pentru bijuterii sau cele decorative, simple, pot să fie perfecte pentru un living în care locuiește și o doamnă. Astfel, ele sunt realizate cu elemente de decor unice și sunt frumos realizate cu materiale prețioase sau rezistente. Alege ceea ce te reprezintă.

Farfuriile de ceramică pictată pentru decor pot să fie puse pe o etajeră sau direct pe perete

Arta vizuală este manifestată în multe forme. Poți cumpăra o farfurie de ceramică pictată unică și o poți pune pe perete sau o poți poziționa pe o etajeră pentru un efect special.